Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Ünlü yatırımcıdan dudak uçuklatan Bitcoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artan düzenleyici baskı ve diğer önemli faktörler, Bitcoin ve altcoin fiyat korelasyonlarında büyük bir sapmaya neden oldu. Altcoin’lerin etrafındaki duyarlılık aşırı düşük, ancak kripto pazarının çoğunluğu Bitcoin’in bir sonraki boğa çalışmasına girmek üzere olduğuna inanıyor.

Bir kripto yatırımcısı, Bitcoin zincirinin en zayıf halkasının kırıldığını söylüyor.

Peter Schiff: “Altcoin’den akan FUD Bitcoin’e yarayacak.”

Bitcoin’in yükselişi, altcoin piyasasını eritti ve elde edilen tüm kazançları emdi fakat BTC 2017 boğa koşusu sırasındaki ilgi seviyesine ulaşamadı.

Kripto paranın bir sonraki büyük fiyat hareketinin sadece BTC için değil, tüm kripto piyasası için eğilimi belirleyebileceği bir çekim noktasında. Peki altcoin’leri çevreleyen olumsuz duyarlılık Bitcoin fiyatının düşmesine neden olan temel faktör olabilir mi?

“Altcoin’lere güven kaybolacak ve Bitcoin yükselecek.”

Kripto para yatırımcısı Peter Schiff, yatırımcılar “altcoin’lere olan güvenlerini kaybettikleri anda Bitcoin bir sonraki durak olacak” diyor ve bunun altcoin’lere olan talebin Bitcoin’in gelişimini nasıl teşvik ettiğinin kanıtı olduğunu söylüyor.

Fakat Schiff’in anlamadığı gibi görünen şey altcoin satış baskısını yönlendiren farklı faktörlerin olduğu ve bu faktörlerden birinin de Bitcoin olduğu.

Altcoinler için gidişat pek parlak olmayabilir

Kurumlar tarafından yönlendirilen son Bitcoin rallisi, piyasadaki tüm alım baskısını ve hatta altcoin sermayesini emiyor. Oysa altcoinler neredeyse tamamen perakende odaklıydı.

Altcoinler ayrıca tüm zamanların en yüksek fiyatlarından hâlâ çok uzaktalar. Buna ek olarak, düzenleyici çerçeve altcoin piyasasının çoğunluğuna erişimi keserek mevcut koşulların altcoin’ler için daha da kötüleşmesine neden oluyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin