Ünlü yatırımcıdan Bitcoin hakkında sert uyarı:
Ünlü yatırımcıdan Bitcoin hakkında sert uyarı: "LUNA ile aynı kaderi paylaşabilir!"

Ünlü yatırımcıdan Bitcoin hakkında sert uyarı: “LUNA ile aynı kaderi paylaşabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Euro Pacific Capital CEO’su ve altın yatırımcısı Peter Schiff, LUNA’nın son çöküşü hakkında Twitter üzerinden yorumlarda bulundu.

Bitcoin’i Terra’ya benzeten Schiff, LUNA’nın tüm kripto para piyasası için “dipten satın al” konseptini tehlikeye attığını söyledi.

“Bu herhangi bir kriptonun başına gelebilir”

Schiff, Terra’nın LUNA’sı ve sabit parası UST’nin son zamanlarda sabitini kaybetme olayının, yatırımcıları dipten satın alım konusunda hataya sürüklediğini belirtti.

Ünlü yatırımcı 12 Mayıs’ta LUNA’nın son zirvesi olan 116 $’dan %98 düştüğüne dikkat çekti. Tweet’i, düşüşte LUNA satın almak için acele eden ve bugün erken saatlerde %99,3 daha kaybedenlere hitap etti.

“Bitcoin dahil herhangi bir dijital para biriminde durum böyle olabilir” diye tweet attı.

Schiff, Bitcoin’i LUNA’ya benzetiyor

Bir Twitter kullanıcısının yorumunu yanıtlayan Schiff, LUNA için işlerin değiştiğini ve neredeyse anında olabildiğince kötü hale geldiğini belirtti. Aynı şey Bitcoin’e de olabilir, çünkü buradaki konsept aynı; bu hafta insanlar Bitcoin’i seviyor ve “gelecek hafta sevmeyebilirler.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin