Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor
Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor

Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin’lerin acı çektiğine dair hiçbir şüphe yok. Ancak Ripple (XRP) geri kalanından daha fazla acı veriyor. Messari’nin OnChainFX fiyat verisine göre, şu anda piyasa değerine göre en büyük üçüncü büyük kripto para birimi olan XRP, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %93 aşağıda yer alıyor.

Bloomberg: Ripple, ATH’sinden yüzde 93 düşüşle ticaret yapıyor

2019’daki büyük bir Bitcoin rallisi sırasında XRP, BTC gökyüzüne giderken zor bir dönem yaşadı. Aslında, Bloomberg kripto para biriminin geçen yılın aynı dönemine göre %20 oranında azaldığını ve bu yıl piyasada 3 milyar dolar kaybettiğini bildirdi. Ripple ve Stellar, bu yıl değer kaybeden ilk 15 kripto para birimi içerisinde ilk sırada.

Bu düşük performansın büyük bir kısmı finansal teknoloji firması olan Ripple Labs ve projenin diğer ilk uygulayıcılarına bağlanıyor. Bazıları XRP’nin çöküşünün, Jed McCaleb gibi kurucularla çok fazla ilgisinin olduğunu ve Jed McCaleb’ın elindeki XRP tokenlerini sattığını öne sürüyor. CoinMetrics McCaleb tarafından her gün 500.000 XRP satıldığını bildirilirken, Ripple kendi maliyetleri karşılamak ve bilançosunu oluşturmak için on milyonlarca dolar XRP satışı yapıyor.

Kyle Samani: “Ripple daha fazla acı çekecek.”

Multicoin Capital’in kurucu ortağı Kyle Samani konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Şirket, XRP satışlarını önceki çeyreğe göre istikrarlı bir şekilde artırıyor, bu da muhtemelen fiyat baskısı oluşturuyor. Akıllı yatırımcılar bunu bir süredir biliyorlar; Bununla birlikte, ne sebeple olursa olsun piyasa şimdi bunu anlıyor ve tepki veriyor.

Bloomberg’e göre, Kyle Samani popüler kripto para birimi Ripple’da açığa satış yapacak. Ayrıca büyük olasılıkla uzman Ripple’ın daha fazla acı çekeceğini kabul ediyor. Bloomberg’e göre, Kyle Samani Ripple’da daha fazla düşüş bekliyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin