Fed düşük faiz artışı yapsa da kripto rallisi kısa sürdü

Ünlü yatırımcı Mike Novogratz, kripto çıkışını Fed’in izleyeceği politikaya bağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Merkez Bankası, enflasyonun artışından sonra şahin görünümünü daha çok benimsedi. Söylemleri ve eylemleriyle piyasayı etki altına alan Fed, dünyayı bir anda etkisi altına aldı. Faiz artırımı bunun en bariz örneği olurken, şahin bakış ciddi şekilde hissedildi.

Fed’in tutumu hem küresel hem de kripto piyasasını derinden etkiledi. Analist ve uzmanlar, faiz artırımı ve enflasyonun kripto piyasasına yarayacağını düşünüyordu. Ancak bu algı tamamen ters tepti. Yükseliş beklentisi birden dünya ekonomisiyle doğrudan ya da dolaylı yoldan etkilenecek bir konuma geldi.

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, tüm bu konuları genel bir çerçeveye koyarak yorumladı. Novogratz, ABD Federal Rezervi önümüzdeki hafta başlayacak olan parasal sıkılaştırma politikasını gevşettiğinde Bitcoin’in bir sonraki ralliye öncülük edeceğini söyledi.

Mike Novogratz, kripto yükselişini Fed’in politikasına bağlıyor

Dünya ekonomisinde önemli söz sahibi olan Mike Novogratz, yaptığı söylemlerle yatırımcıları heyecanlandırdı. Özellikle de kripto da bekleyen yatırımcıların artık “yılma” döneminde olmasından dolayı söyledikleri önemli oldu. Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz,

“Fed durakladığında bir sonraki ralliye BTC öncülük edecek. İyi projeler bunu takip edecek. Bu sektör gitmeyecek. Biz sadece Fed’in neden olduğu bir varlık balonunun patlamasına uyum sağlıyoruz. Devrim niteliğindeki teknolojiyi ve değişimi inşa etmek kolay olmamalı.”

Bitcoin ve kripto ayı piyasası insanları test ediyor

Novogratz, devam eden kripto piyasası geri çekilmesinin, dip bulana kadar yatırımcıların psikolojisini test edeceğini belirtti. Ayrıca şunları ekledi:

“Kripto zayıf bir ticaret hacmine sahip. Bu, insanların psikolojilerini test eden bir dönem olacak. Bunu yaptığımızda bir dip bulacağız.”

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin