Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Ünlü uzmandan çok iddialı Bitcoin ve piyasa tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi yatırımcısı ve girişimcisi Chris Burniske, Bitcoin’in bir sonraki boğa piyasasında 1 trilyon dolara ulaşabileceğine inanıyor. Bruniske ayrıca ARK Invest’in eski kripto lideri ve kripto risk sermayesi şirketi Placeholder’ın ortağıdır. Bitcoin’in pazar değeri son yıllarda hızla büyüyor.

Bitcoin 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşabilir mi?

Aralık 2017’de, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 ABD dolarına ulaştı ve 320 milyar ABD dolarının üzerinde bir piyasa değerine sahipti. Kripto para piyasasının tamamı 813 milyar dolardı. Bitcoin’in 1 trilyon dolarlık bir piyasa sınırına ulaşması için, popüler dijital varlığın token başına 55.000 doların üzerinde işlem görmesi gerekecek. Bu, mevcut fiyat seviyelerinden %950’lik bir fiyat artışını temsil eder. Chris Burniske konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Her yılın sonunda ilk 10 kripto paraya bakmak bana bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin’in (mavi) tek başına 1 trilyon dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

Bitcoin’in bu seviyelere ulaşması için yatırımcıları ve daha fazla sayıda alıcı çekmesi gerekecek. Dijital varlığın bir değer deposu haline gelmesi ve halihazırda daha fazla sayıda şirket, kurum ve perakende yatırımcının dahil olduğu piyasa altyapısını iyileştirmesi gerekecek.

NYSE başkanı Jeff Sprecher’den Bitcoin ve kripto piyasası yorumu

Burniske ayrıca ilk 10’daki diğer kripto para birimlerinin de Bitcoin ile karşılaştırıldığında büyüdüğünü belirtti. Başlangıçta, Bitcoin en büyük ve en popüler dijital varlıktı, ancak diğerleri büyümeye başladı ve Bitcoin’e daha yakın olabildi. Halen, Bitcoin %52,8 pazar hakimiyetine sahip. New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) başkanı Jeff Sprecher kurumlar ve kripto pazarına katılımları hakkında yorum yaptı:

Bitcoin iyi bir piyasa yapısına sahip değil. Bitcoin için bile, farklı pazarlar birçok farklı fiyat yayınlıyor. Ve Bitcoin ile dolar ticareti yapmak için %6’ya varan bir ücret ödeyebilirsiniz.

Michael Novogratz’in dediği gibi, gelecekte 1 trilyon dolara ulaşmak için Bitcoin kurumların yardımına ihtiyaç duyacak. Piyasada tanınmış bir yatırımcı olan Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital’deki ekibinin, iki emekli maaşıyla bağlantılı 40 milyon dolarlık bir kripto girişim fonu açıkladığını duyurdu. Bay Pompliano’nun fonu Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimine yatırım yapan ilk fon.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin