Ünlü TV sunucusu oğluna müracaat etti: “Bana Bitcoin’i açıkla!”
Ünlü TV sunucusu oğluna müracaat etti: “Bana Bitcoin’i açıkla!”

Ünlü TV sunucusu oğluna müracaat etti: “Bana Bitcoin’i açıkla!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Süperstar TV sunucusu Conan O’Brien, oğlundan Bitcoin’i açıklamasını istiyor. Gece geç saatlerde yapılan popüler talk-show sunucusu Conan O’Brien, 15 yaşındaki oğlunun Bitcoin’i açıklamaya çalışmaktan duyduğu hayal kırıklığını ifade etmek için kısa süre önce Twitter’dan paylaşımlarda bulundu.

https://twitter.com/BitcoinTina/status/1338009296311889927?s=20

Deneyimi, James Cameron’ın aksiyon dolu romantik filmi “Titanic” in finaliyle karşılaştırdı:

“Ne üzücü, “Titanic” in sonu mu yoksa oğlumun ondan Bitcoin’i tekrar açıklamasını istediğimde karşılaştığım suratı mı?”

2014’ten beri Bitcoin’i açıklıyoruz

O’Brien, kripto para biriminin hala büyük ölçüde bilinmediği Mart 2014’te Bitcoin’in tanıtımını komik bir şekilde kamuoyuna sunmuştu. İzleyicilere kripto para birimini açıklaması (ve sadece işleri daha kafa karıştırıcı hale getirmesi) için sözde “Bitcoin COO’su” Marcus Ortman’ı gösterisine davet etti:

“Bitcoin, etkileşimli meta anlatı içinde takas edilen merkezi olmayan bir dijital para birimidir” şeklinde başarısız bir şekilde basit bir açıklama yapmaya çalıştıktan sonra Ortman, utancını dumanla gizlemeye çalışırken çılgınca sahneyi terk etmişti.

Altı yıl sonra, O’Brien, sihirli internet parasını kavramakta zorlanıyor gibi görünüyor.

Hype’ı körükleyen ünlüler

Bitcoin için zorlu bir yıl oldu. Kripto para birimi Mart’taki mutlak bir çöküşten Aralık ayı başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İnişler ve çıkışlar ünlülerin ilgisinden mahrum değildi.

Geçen ay, “Game of Thrones” oyuncusu Maisie Williams, Bitcoin’de long pozisyonunda kalıp kalmayacağına karar vermek için rastgele bir Twitter anketi yayınladı.

Bununla birlikte, Bitcoin’i “Harry Potter” yazarı J.K.’ye açıklamaya çalışan topluluk olduğu sürece Bitcoin için bundan sonraki zaman dilimleri çok anlamlı hale gelecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin