Ünlü traderlardan XRP yatırımcılarına çok kritik uyarılar:
Ünlü traderlardan XRP yatırımcılarına çok kritik uyarılar: "Yükselişi unutun!"

Ünlü traderlardan XRP yatırımcılarına çok kritik uyarılar: “Yükselişi unutun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017-2018 boğa piyasasının zirvelerinden beri XRP yatırımcılarını mutlu edemiyor. O günlerden beri üçüncü en büyük kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 dolardan yüzde 94 çöktü. Geçen ay Ripple, son üç yılın en düşük seviyesindeydi.

Bu süre zarfında Bitcoin’in %62 değer kaybettiği düşünüldüğünde XRP’den çok daha güçlü bir görünüm çizdiği görülebiliyor.

XRP yatırımcıları neden hâlâ umutlu?

Yıllardır beklenen yükselişin bir türlü gelememesi, yatırımcıların iyiden iyiye güven kaybetmesine sebep oluyor. Umutlu XRP yatırımcılarının heyecanını diri tutan şey ise kuşkusuz Ripple şirketinin dünyayı kasıp kavuran anlaşmalara imza atması.

Son olarak konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Credible Crypto takma isimli meşhur trader, XRP’ye inancından söz etti. Trader’a göre Ripple binlerce kat yükselerek 10, 15 ve hatta 20 dolar seviyesine bile gelebilir.

Trader’ların XRP’nin geleceğiyle ilgili bu kadar umutlu olmasının sebebi, kripto para biriminin gelecek vadeden teknolojilere dayandığını düşünmeleri.

Clark: “Ripple benzeri üstün teknolojili varlıkların hepsi öldü.”

Bu doğru olsa da,“Cantering Clark” lakabıyla takma adıyla bir türev yatırımcısı, bunun ümit vermek konusunda yeterli olmadığını belirtti. Clark’a göre gelecek vadeden bir teknolojiye sahip olmak varlıkların grafiklerini yükseltmek konusunda pek de mühim değil. Zira pek çok üstün teknolojili varlık, kurucularının vadettiği umut verici gelişmelere rağmen öldü.

Bahsi geçen üstün teknolojili varlıkların toplu bir grafiğini paylaşan Clark, aşağıdaki sözleri kullandı:

İşte ümit verici teknolojiye sahip yüzlerce varlık arasından birkaçının 10 yıllık grafikleri. Bir benzerlik görüyor musunuz? Bu çizelgelerin çoğunda hâlâ toparlanma hakkında konuşan insanlar var.

XRP’nin ralli yapacağı ümidiyle insanların milyonlarca dolar yatırım yaptığını söyleyen trader, bunun duygusal bir bağ olduğunu ve yatırımcıların bilişsel önyargıların büyüsüne kapıldığını belirtti.

Brandt: “XRP’nin altı boş!”

XRP’nin ümitli yatırımcı kitlesine bir cevap da Peter Brandt’tan geldi.

Deneyimli emtia yatırımcısı Peter Brandt, XRP grafiğinin şu anda makro bir perspektifte düşüşe işaret ettiğini çünkü fiyatın sağlam bir desteğe sahip olmadığını belirtti. Brandt’a göre Ripple’ın altı boş ve yeterli likiditeye sahip değil.

cryptoslate

Ethereum 200 doları kırabilecek mi? Traderlar yorumladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin