Ünlü trader’dan Dogecoin ve DeFi açıklaması geldi
Ünlü trader’dan Dogecoin ve DeFi açıklaması geldi

Ünlü trader’dan Dogecoin ve DeFi açıklaması geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve analist Ben Armstrong, potansiyel olarak 500 katlık parabolik bir yükselişi ateşleyebilecek Ethereum tabanlı bir projenin adını açıklıyor.

Yeni bir videoda, trader 486.000 abonesine, Dogecoin’in (DOGE) iki gün içinde %1.000’lik meteorik yükselişinden büyük kazançlar elde eden yatırımcıların, bir sonraki büyük hareket edeni bulmak için merkezi olmayan finans (DeFi) alanını izlediklerini söyledi.

“Aave, [yearn.finance] (YFI) ve Synthetix’in (SNX) başarısı, kurumların ve perakende yatırımcıların merkezi olmayan finansmana olan ilgisini gösteriyor. Aave ve Synthetix devasa yükseliş kaydetti. Aave 260x ve Synthetix 407x yükseldi.”

APY.Finance

Armstrong, verim çiftçiliğini sadece birkaç tıklamayla piyasa katılımcılarına açtığı için DeFi’yi kolaylaştırmayı vaat eden az bilinen bir protokolü yakından takip ettiğini söylüyor.

“Adı APY.Finance. Yatırımcılar için fonları en iyi verim çiftliği stratejilerine yönlendiren tak ve çalıştır çözümü olan APY. Opsiyonları kendi başına aramak ve fon getirilerini değiştirmek konusunda endişelenmek zorunda kalmayacaksınız. Tamamen otomatiktir ve esasen bir DeFi toplayıcısıdır.

Dahası, bu yeni proje, APY.Finance, Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI), Aave, Compound (COMP), yearn, Synthetix, dYdX ve daha fazlası gibi tüm önde gelen DeFi protokollerine zaten bağlı. “

Kripto etkileyicisine göre, kullanıcılar Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve DAI gibi stabilcoinleri yatırabilir. Robo danışmanı, en iyi risk-ödül getirisi sunan  seçenekleri sunuyor.

Armstrong, havuzdan çekme ve yatırma için gaz ücretlerinin, diğer önde gelen DeFi platformlarındaki işlem maliyetlerinden yedi kat daha düşük olduğunu vurguluyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin