Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı
Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı

Ünlü tradera göre bir sonraki döngüde bu 5 altcoin patlama yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve analist Ivan Liljeqvist, bir sonraki kripto hype döngüsünde patlamaya hazır olduğunu söylediği beş altcoin’in hangileri oldupunu açıklıyor.

Katman 2 çözümleri

Yeni bir videoda Ivan on Tech olarak bilinen analist, 415.000 abonesine Ethereum tabanlı katman 2 ölçeklendirme çözümlerinin boğa piyasasının bir sonraki aşamasına hakim olabileceğini söyledi.

“Şu anda bir sonraki adımın Ethereum’daki birinci katmandan 2. katmana ilerleyen projeler olacağını düşünüyorum.”

Katman 2 protokolleri, ana zincir dışındaki bazı işlemleri işleyerek Ethereum’daki ağ tıkanıklığını hafifletir. Çözüm, önemli ölçüde daha yüksek hacimli işlemleri daha hızlı ve daha ucuza işleyebilir ve bu da daha sonra Ethereum ağına yerleştirilebilir.

Katman 2 çözümleri Ethereum ölçeğine yardımcı olma konusunda umut vaat ederken, Liljeqvist ekosistemin şu anda parçalanmış olduğunu söylüyor.

“Ethereum’daki tüm farklı projeler, farklı ölçeklendirme çözümleri yapıyorlar ve farklı katman 2’ler seçiyorlar, Binance Coin (BNB) ise sadece bir çözüm.”

Hangi altcoinler

Kripto analisti, Ethereum’un 2. katmanında sharding olmasına rağmen, alandaki protokollerin bir sonraki büyük hareketler olma potansiyeli olduğunu vurguluyor.

“Farklı katmanı iki alternatifi incelemek ve analiz etmek çok önemli çünkü bunlardan birine konsantre olacağız. Matic (Poligon) olabilir. Matic’te başlatılan farklı projelere bakarsanız, şu anda Matic muhtemelen başı çekiyor. Matic’te, Quickswap (Quick) seçeneğine sahipsiniz ve bunlar, bir tür Uniswap gibi. Quickswap aracılığıyla Matic üzerinde her türlü varlığı takas etmenin bir yolu var. “

Liljeqvist, Matic ve Quickswap’a ek olarak, diğer gelecek vaat eden katman 2 çözümlerine de dikkat etmesini söylüyor.

“XDAI’de Honeyswap’i (HNY) denemelisiniz. Ve ayrıca, dYdX’e dikkat edin. dYdX, Starkware üzerinde olacak.”

Sonuç olarak ünlü trader şu koinleri vurgulamış oluyor:

Matic

Quickswap

dYdX

Honeyswap

xDAI

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin