Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı
Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

Ünlü trader takipçilerine bu altcoin’i sundu ve 2021’de patlayacak dedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto traderı ve YouTuber Ben Armstrong, bu yıl radarında olan merkezi olmayan bir finans (DeFi) mücevherinin patlamasını beklediğini söylüyor.

Hangi altcoin?

Yeni bir videoda Armstrong, 548.000 YouTube takipçisine yeni ortaya çıkan sektörde zaten büyük ortaklıklar ve bağlantılar kuran az bilinen bir DeFi cevheri olan Frontier’e (FRONT) baktığını söylüyor.

“Frontier, zaten herkese bağlı olan zincirden bağımsız bir DeFi toplama katmanıdır. DeFi alanındaki tüm büyük platformları ve ekosistemleri kastediyorum. Frontier, tüm bu platformlarda kullanıcılara DeFi’nin temel parçalarını getiriyor. Gazsız işlemler, verim çiftçiliği, NFT edinme ve oluşturma, stake etme, yönetim ve uygulama etkinliği için ödüllere sahip.

FRONT’un Avalanche (AVAX), THORChain (RUNE), Solana (SOL), yearn.finance (YFI), Aave, Algorand (ALGO), Elrond (EGLD), Binance Smart Chain, Cosmos (ATOM), Band Protocol ( BAND), Matic veya Polygon şimdi, AllianceBlock (ALBT), Kava, Harmony (ONE), Celo, Stafi (FIS) ve daha fazlası ile anlaşması var. Spoiler: Frontier, Stafi aracılığıyla Polkadot ekosistemine girecek, yani tüm airdropları, tüm DOT ekosistemi tarafından kullanılacak. “

Yeni adımlar

Armstrong ayrıca Frontier’ın DeFi’yi 100 ülkedeki 43 milyon kullanıcısına erişilebilir kılmak için ABD merkezli kripto borsası Coinbase ile birlikte çalıştığını vurguluyor.

“Coinbase Wallet kullanıcıları ayrıca tüm DeFi portföylerini takip edebilir ve akıllı DeFi bildirimleri alabilir. Yearn.finance’a erişebilir, token takası ve daha fazlasını tek bir yerden alabilirler. Frontier, birkaç tıklamayla her şeyi DeFi’de etkinleştiren Coinbase’in sihirli değneğidir. Coinbase tarafından desteklenen tüm projeler, DeFi ağ geçidi platformu olduğu için Frontier’e bağlanacak.”

Kripto traderı ve analisti, Coinbase’in yanı sıra, Binance, FTX Exchange ve Coingecko da dahil olmak üzere diğer büyük kripto şirketlerinin DeFi projesini desteklediğini ekliyor.

Armstrong’a göre, piyasa değeri 78 milyon dolar civarında olan Frontier, potansiyel olarak 18 kat kazanç elde edebilir ve yearn.finance’ın 1,4 milyar dolarlık değerini yakalayabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin