Ünlü trader
Ünlü trader "ralli olacak" dedi ve bu 6 altcoin’e işaret etti

Ünlü trader “ralli olacak” dedi ve bu 6 altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2018’de Bitcoin’in dip seviyesini bilmekle ünlenen bir trader, yükselişe hazır olduğunu söylediği altı altcoin’e işaret etti.

Smart Contracter, merkezi olmayan finans (DeFi) toplayıcısı yearn.finance’ın (YFI) altcoin listesinin en başında olduğunu vurguladı.

Trader, YFI’nin düzeltmeyi bitirmesini ve yaklaşık 33.000 $’a yükselmesini bekliyor. Bu seviye mevcut fiyat olan 27.512 dolar seviyesinden yaklaşık %20 artış anlamına geliyor.

Trader listesinde bulunan başka bir DeFi koini, borç verme protokolü Aave’dir. Smart Contracter, Aave’nin iki yükseliş paterninden çıktıktan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 94,68 $’ı geçmeye hazırlandığını söylüyor.

Smart Contracter ayrıca merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI) ile ilgili de yükseliş olacağını düşünüyor. Trader, UNI’nin yükseliş trendinin yeniden başladığını gösteren yükseliş eğilimi ters baş ve omuz paterninden çıktıktan sonra 30 günün en yüksek seviyesi 5.50 $’ı yazdırmasını bekliyor.

Kripto analisti, varlık teminatlandırma platformu safran.finance’a (SFI) da bakıyor. Smart Contracter, piyasa katılımcılarının davranışlarını tahmin etmek için yinelenen dalga modellerinin tanınmasına dayanan Elliott Wave ilkelerini kullanarak, SFI’nin 429 $’lık mevcut fiyatından yaklaşık %80’lik bir büyümeyi temsil eden 760 $ a kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Smart Contracter aynı zamanda, yükseliş eğilimi devam eden bir paternden ayrıldıktan sonra güçlü teknik sinyaller verdiğini belirttiği, enflasyonist olmayan ekosistem DefHold’un (DEFO) hareketlerini de takip ediyor.

Trader listesinin sonuncusu, blockchain oyun platformu The Sandbox’ın yardımcı tokenı olan SAND. Smart Contracter, SAND’ın daralan ticaret aralığını vurgu yaparak bir kırılmanın olması durumunda mevcut değeri olan 0,050’dan %50’lik bir yükseliş beklediğini ifade ediyor.

Genel olarak, Smart Contracter, 2021’in kripto endüstrisi için, özellikle DeFi alanındaki altcoinler için çılgın bir yükseliş yılı olacağına inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin