Ünlü trader parabolik ralli yapacak 7 Altcoin’i açıkladı
Ünlü trader parabolik ralli yapacak 7 Altcoin’i açıkladı

Ünlü trader parabolik ralli yapacak 7 Altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto etkileyicisi ve traderı Elliot Wainman, parabolik hale gelmeye hazırlanan seçkin bir altcoin grubunun adlarını açıklıyor.

O Altcoin’ler

Yeni bir strateji oturumunda Wainman, 228.000 YouTube abonesine Mainframe’in (MFT) bir sonraki Aave olduğuna inandığını söylüyor.

“Mainframe, esasen sabit bir oranda borç alma ve verme için bir protokoldür. Bu büyük bir mesele. Bu yüzden MPH’yi seviyorum  çünkü sabit faizli borç verme en çekici borç verme şeklidir … Bana göre büyük, büyük para tahvil piyasasından, sabit faizli faiz piyasası. Bunlar çok büyük olacak finansal ürünler.”

Wainman’ın radarındaki bir sonraki para, “baby YFI (yearn.finance)” olarak adlandırdığı Rari Governance Token (RGT).

“Otonom getiri elde edebileceğinizi ve Rari Capital’in en iyi verimi sağlamayı hedeflediğini söylüyorlar. YFI’da gördüğümüz kavramların aynısı ama biraz daha nüans var. Sürdürülebilir verime odaklanıyorlar.”

Tutkulu proje

Kripto analisti, projeye kişisel olarak yatırım yaptığı için PAID Network’ü (PAID) yakından izliyor.

“İş akışlarını optimize etmeye yönelik akıllı sözleşmeler konusunda gerçekten tutkulular. Kabul edilirse gerçekten yararlı olabileceği bazı yollar kesinlikle görüyorum.”

Wainman’ın elinde tuttuğu bir diğer koin ise Yield Optimization Platform & Protocol (YOP). Kripto para son birkaç gün içinde muazzam bir şekilde büyürken, kripto traderı 1,50 doların üzerindeki bir hareketin, daha fazla yükseliş anlamına geleceğini belirtiyor.

Wainman, Bridge Mutual’da (BMI) da yükselişe geçti. Polkadot merkezli merkezi olmayan sigorta projesi için 100 $ ‘ı hedeflediğini ve mevcut 3,88 $’lık fiyattan %2,477’lik bir büyümeyi temsil ettiğini söylüyor.

Wainman’ın listesindeki altıncı kripto para, tahmin piyasası protokolü Prosper (PROS). Kripto traderı, PROS’un 124 milyon dolarlık tahmin piyasası lideri Augur’un (REP) değerlemesine kıyasla yaklaşık 8 milyon dolarlık küçük piyasa değeri nedeniyle daha fazla potansiyel taşıdığına inanıyor.

Wainman’ın parabolik potansiyele sahip olduğunu söylediği son koin, bulut bilişim endüstrisini bozmayı amaçlayan bir protokol olan Akash Network (AKT).

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin