Ünlü trader “Nisan ayında patlama yapacak” dediği 12 altcoin’i açıkladı
Ünlü trader “Nisan ayında patlama yapacak” dediği 12 altcoin’i açıkladı

Ünlü trader “Nisan ayında patlama yapacak” dediği 12 altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para traderı ve ünlü influencer (etkileyici) Austin Arnold, önümüzdeki ay patlayacağına inandığı 12 altcoin adını veriyor.

O altcoinler

Arnold, yeni bir videoda, sanal emlak platformları Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND) ile listeye başlıyor. Kripto traderı, sanal emlak alanı genel kabul gördükçe platformların astronomik olarak büyüyeceğini savunuyor.

“Dünya daha dijital bir trend izliyor ve Decentraland ve Sandbox, bu VR sanal gayrimenkul devriminde kendilerini büyük oyuncular olarak ayarlıyor.”

Arnold, indeksleme protokolünü The Graph (GRT)’yi 2021’de potansiyeli olan başka bir altcoin olarak adlandırıyor.

“Ethereum, Cardano veya Polkadot veya bu akıllı sözleşmelerden herhangi biri DApp platformları dünyanın merkezi olmayan süper bilgisayarı olacaksa, tüm bu bilgileri sorgulamanın bir yoluna ihtiyacımız olacak. İşte The Graph tam olarak bunu yapmayı hedefliyor. “

Kripto traderına göre artışa ayarlanan bir başka altcoin, daha fazla özellik eklemek için kısa süre önce ana ağ lansmanını Haziran ayına erteleyen video akışı blok zinciri Theta (THETA).

“Bunu Haziran ayına kadar zorlamalarının nedeni, şirketin, geliştirme ekibinin hala değiştirilebilir olmayan bir token için bazı yapı taşlarını veya Theta mainnet 3.0 için NFT piyasasını dahil etmeye çalıştığını belirtmesidir.”

Merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI), Arnold’a göre, likidite sağlayıcıları için onu “çok daha çekici” hale getirecek özellikler sunduğu için potansiyele sahip.

İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), daha fazla yatırımcı ilgisini topladığı için Arnold’un listesine de giriyor.

“Büyük para Ethereum’u yutmaya devam edecek çünkü girişteki engel çok daha kolay hale geldi.”

Arnold’a göre, Cardano’nun (ADA) Afrika’ya kamu-özel ortaklıkları aracılığıyla planlanan girişi, akıllı sözleşme platformunun fiyatı için iyi bir haber çünkü beşinci en büyük kripto varlığını ekosistemini büyütecek bir konuma getiriyor.

Kripto traderı, Nisan ayında dalgalanacak başka bir altcoin olarak kendisini “tam DeFi (merkezi olmayan finans) ekosistemi” olarak adlandıran bir proje olan TrustSwap (SWAP)’ı işaret ediyor. Arnold, TrustSwap’in Ethereum ve Binance Smart Chain (BSC) dışında diğer blok zincirlerine genişlemesinin en büyük satış noktası olduğunu savunuyor.

“Projelerin ilerleme kaydettiğini görmek çok güzel ve bu sadece BSC değil. Avalanche (AVAX), Algorand (ALGO) ve daha fazlasına gidecekler. “

Merkezi olmayan borsa Polkastarter (POLS) ve çapraz zincir NFT protokolü SuperFarm (SUPER), Arnold’un merkezi olmayan finans alanı olarak fırlayabileceğini söylediği diğer altcoinler.

Arnold ayrıca, merkezi olmayan oracle ağ Chainlink’i (LINK), yakın zamanda kendi ekosistemine merkezi olmayan eşler arası dosya depolama ağı Filecoin’i (FIL) çektiğinden, pek çok avantajı olan bir altcoin olarak adlandırıyor.

Birlikte çalışabilirlik ve ölçeklendirme çerçevesi Polygon (MATIC), kullanıcılar için gaz maliyetlerini azaltmaya yönelik son çabalar nedeniyle kripto traderının listesini tamamlıyor.

“Son zamanlarda daha düşük gaz ücretleri için Ocean Protocol ile ortaklık kurdular. Polygon ekosisteminin büyümeye devam ettiğini görüyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin