Ünlü trader net konuştu: Bu üç altcoin milyoner yapacak
Ünlü trader net konuştu: Bu üç altcoin milyoner yapacak

Ünlü trader net konuştu: Bu üç altcoin milyoner yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto etkileyicisi Ben Armstrong, traderları bu boğa döngüsünde zenginleştirme potansiyeline sahip olduğunu söylediği üç misli olmayan token (NFT) hakkında uyarıyor.

İşte o altcoinler

Yeni bir videoda, endüstride BitBoy olarak bilinen analist, baktığı ilk tokenın spor takımları için taraftar tokenlarına odaklanan bir NFT platformu olan Chiliz (CHZ) olduğunu söylüyor.

“Şimdi muhtemelen futbol ligine, Amerika’daki Ulusal Futbol Ligi’ne (NFL) atlamaya hazırlanıyorlar, bu en azından söylenti. Ayrıca yakın zamanda, tesadüfen NFL dahil hemen hemen her büyük spor liginin ana ofisinin bulunduğu bir New York ofisi açtılar. Şu anda Chiliz neredeyse ilk 200’den ilk 40’a yükseldi. Ancak yine de ilk 20 potansiyeline sahip.”

İkinci sırada ECOMI  (OMI) yer alıyor. Armstrong daha erken yatırım yapmadığı için duvarları tekmelediğini söylüyor.

ECOMI, dijital koleksiyon ürünleri satan VeVe adlı halihazırda aktif bir uygulamaya sahiptir. VeVe’nin Batman, Superman ve Wonder Woman gibi çizgi roman franchise’larının yanı sıra NFL ve Major League Baseball (MLB) gibi spor ligleriyle ortaklıkları olduğu bildirildi.

Armstrong’un “bir numaralı NFT seçimi” olarak bahsettiği koin ise Ethernity’dir (ERN). Ethernity, ikonlarla doğrulanmış, gelecek vadeden sanatçıların sınırlı sayıda ticaret kartları için bir platformdur. Kullanıcılar ayrıca Uniswap ile kartları tek tıkla satın alabilir veya satabilirler.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin