Ünlü trader milyoner yapacak koinleri açıkladı
Ünlü trader milyoner yapacak koinleri açıkladı

Ünlü trader milyoner yapacak koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para traderı Ben Armstrong, beş ucuz altcoinin bazı kripto yatırımcılarını milyonerlere dönüştürebileceğine inandığını söylüyor.

İşte o altcoinler

Yeni bir videoda, ünlü trader listesine blok zinciri tabanlı satış noktası platformu Pundi X (NPXS) ile başlıyor.

Armstrong, 2018’in ortalarından itibaren tüm zamanların en yüksek seviyesine henüz dönmediğine dikkat çekerken, son gelişmelerin altcoin’in fiyatını yükselteceğini savunuyor.

“NPXS, kısa süre önce stake etme ve arzlarını azaltmak için bir token yakma işlemini duyurdu. 236 milyar tokenlı bir kripto para için bu, bu projeyi devasa bir altcoin sezonuna taşımaya yardımcı olacaktır.”

Armstrong’un vurgu yaptığı bir diğer Altcoin ise HOT. Armstrong, Holochain’in teknolojiyi blok zincirinin ötesine taşıma misyonunun en büyük satış noktası olduğunu söylüyor.

“[Holochain], blok zincirinin ötesinde düşünmeye cesaret eden birkaç projeden biri. Blockchain hala gelişmekte olan bir teknoloji olsa da, içinde kesinlikle bazı problemler var. Holochain, blockchain fikrini alıp onu genişleterek Holochain’i blockchain’in sunduğu her şeyden daha hızlı ve merkezi olmayan hale getiriyor.”

Armstrong, eşler arası dosya paylaşım platformu BitTorrent’i (BTT) kendi listesine adlandırırken, altcoin’in TikTok’taki artan popülaritesinin, daha önce nispeten belirsiz olmasına rağmen, fiyatı muhtemelen yukarı çekeceğini söylüyor.

Ölçeklenebilir blok zinciri Harmony’nin tokenı olan ONE, Armstrong’un bir sonraki altcoini. Ünlü trader, Harmony’nin temellerinin onun en büyük itici gücü olduğunu savunuyor.

Armstrong, tedarik zinciri takibinde lider olduğu için yükseliş gerçekleştireceğine inandığı bir altcoin olduğunu söyleyerek listesine VeChain’i (VET) ekleyerek bitiriyor.

“Tedarik zinciri izleme alanında daha güçlü bir proje yok. Gerçek şu ki VeChain dünyadaki büyük bir soruna bir çözüm, güçlü temellere ve güçlü tekniklere sahip.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin