Ünlü trader Coinbase vurgusu yaparak bu 6 altcoin için “patlama yapacaklar” dedi – işte o koinler
Ünlü trader Coinbase vurgusu yaparak bu 6 altcoin için “patlama yapacaklar” dedi – işte o koinler

Ünlü trader Coinbase vurgusu yaparak bu 6 altcoin için “patlama yapacaklar” dedi – işte o koinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve analist Austin Arnold, ABD merkezli kripto borsası halka açılmadan önce Coinbase’de satın almak için en patlayıcı kripto varlıklarından altısını seçiyor.

O koinler

Yeni bir videoda, Altcoin Daily sunucusu, listesindeki altıncı koinin Chainlink (LINK) olduğunu söylüyor ve oracle’larını Polkadot (DOT) ağına getirecek yeni bir alt tabaka modülünün piyasaya sürülmesine atıfta bulunuyor.

“Ethereum ekosisteminde hakimiyet kurarken, Polkadot ekosisteminde de hakimiyet kurmak üzere.”

Arnold’un izleme listesindeki bir sonraki patlayıcı para Cardano (ADA). Traderın yükseliş beklemesinin sebebi ise geliştiricilerin Ethereum’daki tek dilde değil, Cardano’da birden çok dilde yazabilecekleri gerçeği.

Cardano’nun değer önerisi oldukça açık. Ethereum’un daha ölçeklenebilir, daha ucuz, daha hızlı ve daha az sıkışık bir versiyonu olmayı hedefliyor. Bunu anlıyoruz, ancak geliştiriciler Cardano üzerine inşa etmeyi seçecek mi? Pek çok insan bundan bahsetmiyor ama Cardano’da 6 ay içinde çok sayıda dilde akıllı sözleşmeler yazabileceksiniz. Anlıyor musunuz? Ethereum tek bir kodlama dili sunuyor, Cardano hepsini sunuyor.”

Diğerleri

Dördüncü sırada gelen koin ise UMA. UMA, kullanıcıların neredeyse her şeyi takip edebilen özel teminatlı sentetik kripto para birimi tokenları oluşturmasına olanak tanıyan, Ethereum üzerine inşa edilmiş bir protokoldür.

Üçüncüsü, bu altcoin döngüsünde “süper yükseliş” olacağını düşündüğü sanal emlak ağı Decentraland (MANA). Analist şimdiye kadar Coinbase’de bulunan sanal emlak alanındaki tek kripto para olduğunu ekliyor.

Ünlü traderi, otomatikleştirilmiş verim çiftçiliği protokolü Yearn.Finance’ı (YFI) radarında ikinci sırada listeliyor. Fiyatlandırılmış eyleme kıyasla kilitlenen toplam değere dayalı olarak, Arnold, YFI’nın önemli ölçüde düşük değerde olduğunu öne sürüyor.

Arnold’un Coinbase’de bulunan ve patlama beklediği birinci dijital varlığı ise Uniswap (UNI). Analist, UNI v3 güncellemesinin yakın zamanda açıklanmasının, UNI’ye büyük bir yukarı yönlü potansiyel veren bir yükseliş faktörü olduğunu belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin