Ünlü trader “büyük yükseliş olacak” dedi ve bu altcoinlere işaret etti
Ünlü trader “büyük yükseliş olacak” dedi ve bu altcoinlere işaret etti

Ünlü trader “büyük yükseliş olacak” dedi ve bu altcoin’lere işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En iyi kripto stratejistlerinden biri olan Crypto Rand, Ethereum (ETH) ve XRP dahil olmak üzere belirli sayıda altcoinlerin yükseliş dalgalarını ateşlemeye hazır olduğunu söylüyor.

Rand, 220.000 Twitter takipçisine, “para yazıcısı” olarak adlandırdığı Ethereum’un, yükseliş devam modelinin direncini kırdığı için bir sonraki ayağı başlatmaya hazır olduğunu söyledi.

“ETH, BTC’ye yetişmek istiyor. Boğa flaması çıkıyor.”

Ripple

Ünlü trader ayrıca Ripple’ın, önce 0,28 Dolar ve ardından 0,33 Dolar’lık direnç seviyesinin üzerine çıkmaya hazır olduğunu düşündüğü yerel varlık XRP’ye bakıyor.

“XRP, partiye katılmak istiyor. Yükseliş patlamasına az kaldı. “

Basic Attention Token

Rand ayrıca blockchain tabanlı dijital reklamcılık platformu Basic Attention Token (BAT) konusunda yükseliş bekliyor. Trader, BAT’ın yükseliş eğiliminden çıkması nedeniyle kripto tokeninin yaklaşık %30 artarak 0,28 ABD dolarının üzerine çıkmasını bekliyor.

“BAT | Harika kurulum. “

Matic

Blok zinciri ölçeklenebilirlik çözümü Matic Network’e (MATIC) gelince, Rand, MATIC’in ağustos ayından bu yana parayı düşüşte tutan çapraz direnci çıkardıktan sonra bir yükseliş rallisini katalize etmek için düşük hacimli altcoin’in aşamasının belirlendiğine inanıyor.

“MATIC | Ne harika bir kurulum! “

YFI

Rand ayrıca merkezi olmayan finansmanın (DeFi) bu yıl sükse yapan koini YFI’yı da yakından izliyor.

Ünlü trader, YFI’yi Eylül ortasında 43.873 $ gibi tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu ayın başında yaklaşık 12.260 $’a düşüren acımasız düzeltmenin sona ermiş olabileceğini ima ediyor. Ünlü trader, boğalar için ilgi alanları olarak yaklaşık 16.000 $, 20.000 $ ve 34.000 $ fiyat seviyelerini vurguluyor.

“YFI uçmak istiyor gibi görünüyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin