Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri
Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri

Ünlü trader bu DeFi altcoin’i için uyardı: Fiyat düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap’in UNI tokenı son zamanlarda fiyatını düşüren muazzam satış baskısı ile karşılaşıyor. Token herhangi bir sürdürülebilir yukarı doğru ivme kazanmak için mücadele ediyor.

Herhangi bir yönetim teklifinin öne sürülmesi ve sahiplere ücretlerin dağıtılması için geçmesi gereken hala epey bir zaman varken platformun V3 sürümünün ne zaman piyasaya sürüleceğine dair kesin bir tarih bulunmuyor. Bu nedenle şimdilik fiyatı artırabilecek bir katalizör bulunmuyor.

UNI düşebilir

İlerleyen zaman dilimlerinde kripto para birimini destekleyebilecek bir anlatı, son zamanlarda merkezi borsalar tarafından görülen düzenleyici kısıtlamalar ve bir dizi saldırılar.

Birkaç hafta önce yapılan 150 milyon dolarlık KuCoin saldırısı, merkezi platformlarda sermaye tutmanın maruz kaldığı risklere ışık tuttu. OKEx kurucusunun yakın zamanda tutuklanması, 200.000 BTC’nin platformda kilitlenmesine neden oldu ve DEX’lerin konumunu daha da güçlendirdi.

Bu büyüyen anlatıya rağmen, bir analist, Uniswap’in UNI’sinin önümüzdeki zaman dilimlerinde düşmeye devam edeceğine ve potansiyel olarak 2,00 $’ın altındaki bölgeye geleceğine inanıyor.

Token ivme kazanmak için mücadele ediyor

OKEx’in kripto para çekme işlemlerinin askıya alındığına dair son haberlerin hemen ardından, Uniswap’in token fiyatı yükseldi ve yatırımcıların DEX’lere destek sağlamak için bu haberi beklediklerinin sinyalini verdi.

Şu anda UNI mevcut fiyatı 3.00 $’da marjinal olarak işlem görüyor.

Görünüşe göre 3,00 dolarlık destek seviyesinin altına bir kırılma yaklaşıyor. Bu durum yeni bir satış baskısı dalgasını başlatabilir.

Analist: UNI muhtemelen yeniden yükselmeden önce 2 dolara düşecek

Bir analist, Uniswap’in UNI’si için 2 dolara düşüşün yakın olduğuna inandığını açıkladı.

Bununla birlikte, Yearn.finance kısa vadede stratejileri Curve’den Uniswap’e geçirmeye karar verirse, token’ın kısa vadeli bir artış sağlayabileceğini de not ediyor.

Uniswap UNI

Kısa vadede trendini değiştiren bir katalizör olmadıkça, Uniswap’ın UNI’si yakın vadede muhtemelen daha da düşmeye devam edecek.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin