Ünlü trader bu altcoin için “hızlanacak” dedi ve bu seviyelere işaret etti
IRS, vergi kaçıranları tespit etmek için kripto alanında bu hamleyi yapıyor

Ünlü trader bu altcoin için “hızlanacak” dedi ve bu seviyelere işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve analisti Michaël van de Poppe, akıllı sözleşme platformunun bir sonraki boğa koşusu aşamasına hazırlık olarak Cardano’da (ADA) izlediği fiyat seviyelerini açıklıyor.

Kilit seviye

Yeni bir videoda, kripto stratejisti 57.400 YouTube abonesine ADA / USD’nin güçlü yükseliş trendini sürdürmek için kilit bir seviyeye sahip olması gerektiğini söylüyor.

“Şu anda, genel olarak tüm bu bölge olan Cardano için 0,90 $ civarında tutmamız gereken bazı kritik seviyeler alıyoruz. Daha yükseğe çıktık. Düşük seviyeler yükseldi. Yani bu şu anda (1,10 $) tutunulması gereken kritik seviye. Bu apaçık olanıdır. Bu kaybedilirse, yine de 0,90 $’ın bir sonraki seviye olduğunu varsayabiliriz. Ancak bu düşük seviye olmalı. ”

BTC değerine bakıldığında Van de Poppe, ADA / BTC’nin hala konsolide olduğunu ancak bir sonraki hareketi ateşlemek için kritik bir destek alanı tutması gerektiğini söylüyor.

“Bu yeşil bölgede (0.00001780) yukarıda kaldığı sürece, böyle bir birikim elde ettiğimiz sürece, bir sonraki büyük hamle için hazır olduğunu görüyoruz. Bu seviyeyi (0.00001780) kırmadığı sürece, USD değeri 0.70 $ veya altına düşmeyecektir. Bu nedenle, Cardano için az önce bahsettiğim giriş noktalarını aramanız gerekir. ”

Hem ADA / USD hem de ADA / BTC hala birikim aşamasında olsa da, Van de Poppe her iki kurunda de aya gidebileceğine inanıyor.

“Çalışmaya başladığında, önemli ölçüde hızlanacağını ve buradan 2x, 3x, 4x daha çekeceğini düşünüyorum. Ve evet, piyasa bu döngüde çoğunuzun beklediğinden çok daha yüksek olacak. ”

Mevcut yükseliş döngüsü sona ermeden önce, kripto tüccarı Cardano’nun 1,24 $’lık fiyatından %1.500’ün üzerinde kazançları temsil eden 20 $’ a fırlama potansiyeline sahip olduğunu tahmin ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin