Ünlü trader Binance'teki en ucuz beş kripto varlığını açıkladı
Ünlü trader Binance'teki en ucuz beş kripto varlığını açıkladı

Ünlü trader Binance’teki en ucuz beş kripto varlığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  Kripto traderı ve hisse senedi yatırımcısı Lark Davis, şu anda Binance’te beş düşük maliyetli altcoini izlediğini ve bunlardan ikisinin tek boynuzlu at statüsüne ulaşacağına inandığını söylüyor.

O koinler

Sadece 0,33 $ fiyatla satılsa da, listesindeki ilk alt coin olan Polygon, 1,8 milyar $ ile yüksek bir piyasa değerine sahip.

“Yüksek piyasa değerine rağmen, şu anda bunun ciddi bir potansiyele sahip bir kripto para olduğuna inanıyorum.”

Davis, Polygon’un daha büyük piyasa payına sahip diğer birçok blok zincirinden daha büyük bir ekosisteme sahip olduğunu ve Polygon’un değerinin artacağını düşünmesinin nedenleri olarak yaklaşan birkaç entegrasyondan bahsediyor.

Listesinde bir sonraki koin ise Davis’in “canavar” olarak etiketlediği Injective Protocol (INJ). Halen test net aşamasında olan Injective, İkinci Katman teknolojisi sayesinde sıfır gaz ücreti ticareti sunuyor.

Injective ayrıca vadeli işlem sözleşmeleri dahil olmak üzere türev alım satım hizmeti sunuyor. Injective’in ana ağı piyasaya sürüldüğünde tek boynuzlu at statüsüne (1 milyar dolarlık piyasa değeri) ulaşmasını bekliyor.

Davis ayrıca Marlin’de (POND) yükselişte. Yüksek performanslı katman sıfır blok zinciri ağı, merkezi olmayan finans (DeFi) için yüksek kaliteli altyapı sağlamaya yönelik adımlar atıyor.

Listedeki dört numara, Davis’e göre hafife alınmayan ancak güçlü bir DeFi protokolü olan Kava.

Kava, yatırımcıların kendi platformunda düşük fiyatlı ücretler karşılığında borç vermesine, ödünç almasına, kazanmasına ve takas etmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda piyasaya yeni bir ürün grubu getiriyor.

Kava’da uzun süredir yükselişte olan Davis, bunun bir milyar dolarlık piyasa değeri kripto varlığı olacağına inanıyor.

Listenin sonuncusu ise Open Ocean (OOE). Hala token satışı aşamasında, ancak Davis’in ilk beş listesinde yer alıyor çünkü Binance bir lider yatırımcı.

“Binance neredeyse her zaman yatırım yaptıkları koinleri listeler.”

Open Ocean, piyasadaki en iyi fiyatları ve mümkün olan en düşük spreadı bulmak için merkezi borsa hizmetlerinde çalışan bir toplayıcıdır.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin