Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto etkileyicisi Ben Armstrong, alandaki önemli yükseliş gerçekleştirme potansiyeline sahip bir GEM koine dikkat çekti.

Hangi koin?

Yeni bir videoda Armstrong, dijital ve gerçek dünya öğelerinde temel olarak sahiplik sertifikaları sağlamak için kripto teknolojisini kullanan benzersiz varlıklar olan NFT’lere olan talep artışıyla son derece büyüyeceğine inandığı bir proje olan Ecomi’ye (OMI) dikkat çekiyor.

OMI, Warner Bros., Capcom ve DC gibi bazı büyük markalarla etkileyici ortaklıklar kuran NFT koleksiyon platformu VeVe’nin yerel tokenı. Armstrong, Ecomi’nin küresel lisanslama müdürü Alfred R. Kahn’ın, gıpta ile bakılan dijital ürün haklarını elde edebilen bir lisanslama endüstrisi devi oluşturduğunu belirtiyor.

Kahn Nintendo, Mario Bros, Zelda, Donkey Kong, James Bond ve World Wrestling Federation’un markalaşmasına ve lisanslanmasına yardımcı oldu.

Armstrong, Ecomi’nin henüz bu markalarla resmi bir ortaklık ilan etmemiş olmasına rağmen, Kahn’ın lisanslamadan sorumlu olması muhtemel olduğunu söylüyor.

“Yani bu markalardan sadece bazıları NFT çılgınlığına katılırsa, Ecomi ve VeVe uygulaması başarılı olacaktır. Ecomi, Enjin’in (ENJ) oyun sahnesine sahip olmasına benzer şekilde önde gelen marka NFT alanını köşeye sıkıştırmış görünüyor.

Alfred Kahn konuyla ilgili olarak “Blok zinciri teknolojisinin büyüklüğü, lisanslı markalara dijital IP’lerini satmaları ve korumaları için başka bir platform sağlayarak koleksiyon endüstrisini bozacak. Ecomi bu alanda standardı belirleyecek” diyor.

OMI şu anda 0,008 dolar civarında işlem görüyor ve 1,4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. CoinGecko’ya göre varlık, yılda yaklaşık %30.000 arttı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin