Ünlü trader 2021’in geri kalanında gerçek potansiyele sahip 12 koini açıkladı
Ünlü trader 2021’in geri kalanında gerçek potansiyele sahip 12 koini açıkladı

Ünlü trader 2021’in geri kalanında gerçek potansiyele sahip 12 koini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir videoda, “Altcoin Daily” isimli YouTube kanalının Kurucu Ortağı ve sunucusu olan kripto etkileyicisi Austin Arnold, “bu yıl ileriye dönük gerçek potansiyele” sahip 12 kripto projesini açıkladı.

O koinler

Arnold’un 26 Mart’ta yayınladığı bir videoda YouTube kanalının 614.000’den fazla takipçisine önerdiği önerdiği 12 kripto varlık:

Bitcoin (BTC): “Kurumlar Bitcoin’e aç. ABD onaylı bir Bitcoin ETF – artık sorun değil, mesele ne zamanolacağı.”

Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND): “Kendilerini bu VR sanal gayrimenkul devriminde büyük oyuncular olmaya ayarlıyorlar.”

Graph (GRT): “Graph ağı üç aydır canlı … Gemide 160’tan fazla dizin ve 6.000’den fazla delege var.”

Theta (THETA): “Mainnet 3.0 lansman tarihi Haziran’a kadar ertelendi.”

Uniswap (UNI): “Mainnet lansmanının 5 Mayıs’ta yapılması planlanıyor.”

Ethereum (ETH): “Büyük para Ethereum’u yutmaya devam edecek çünkü giriş engeli çok daha kolay hale geldi … Bir blockchain altyapı şirketi ve yatırım yöneticisi olan Staked, kurumsal yatırımcılara yeni bir araç sağlıyor. Etherereum’a yatırım yapmak ve ETH 2.0 Beacon Chain’de stake ödülleri kazanmak harika olacak.”

Cardano (ADA): “Cardano ekosistemi büyümeye devam ediyor.”

TrustSwap (SWAP): “TrustSwap’ın Team Token Kilitleri ve Likidite Kilitleri ile 700 milyon doların üzerinde bir rakam zaten güvence altına alındı ​​… Ethereum ekosisteminde başlarken Binance’e genişlediler.”

Polkastarter (POLS) ve SuperFarm (SUPER): “Polkastarter, çapraz zincir token havuzları ve açık artırmalar için tamamen merkezi olmayan bir yapıdır ve projelerin Polkadot’ta sermaye artırmasına olanak tanır… SuperFarm orada başlatıldı”;

Chainlink (LINK): “Chainlink, Filecoin’in akıllı sözleşme etkin blok zincirlerine bağlanmasına izin vermek için resmi olarak Filecoin ile entegre oldu.”

Polygon (MATIC): “Yakın zamanda daha düşük gaz ücretleri için Ocean Protocol ile ortaklık kurdular. Polygon ekosisteminin büyümeye devam ettiğini görüyoruz.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin