Toplam kripto piyasası değeri 1,13 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Toplam kripto piyasası değeri 1,13 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Ünlü trader 2021’de sükse yapacak altcoin’leri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı Aaron Arnold, 2021’de büyük bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söylediği sekiz kripto para birimini açıkladı.

Hangi altcoinler

Altcoin Daily’nin yeni bir yayınında Arnold, 283.000 abonesine Bitcoin’in (BTC) yeni yılda bir numaralı seçim olduğunu söyledi. Arnold bu noktada PayPal CEO’sunun açıklamalarına yer veriyor:

“Kripto para birimleri ile daha fazla fayda sağlayacağınızı düşünüyorum. İzin verdiğimiz şeylerden biri sadece kripto para satın almayı, satmayı ve tutmayı kolaylaştırmak değil, aynı zamanda önümüzdeki yılın başlarında, kripto para birimlerinin 28 milyon civarındaki satıcılarımızın tamamında gerçekleşen herhangi bir işlem için bir fon kaynağı haline getirmek.”

Arnold’un ikinci seçimi Polkadot (DOT)

Kripto traderı, birlikte çalışabilirliği sağlayan yeni nesil blok zinciri protokolünün stake etme için en popüler ağ olduğunu vurguluyor. Token sahipleri, pasif gelir elde etme şansı için Polkadot doğrulayıcılarına 3 milyar dolarlık fon yatırdı. Ayrıca Arnold, Polkadot ekosisteminin merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları, misli olmayan tokenlar (NFT’ler) ve birlikte çalışabilirlik için köprüler kurarak büyümeye devam ettiğini belirtiyor.

Üçüncüsü Ethereum (ETH)

Arnold, lider akıllı sözleşme platformunun yeni bir stake etme ve ölçeklenebilirlik dönemi vaat eden ETH 2.0’ın piyasaya sürülmesiyle büyümesini bekliyor.

Dördüncü sıradaki kripto para birimi ise YFI. Arnold, YFI için olası bir katalizör olarak Yıllık İyileştirme Önerisi 54’e (YIP-54) işaret ediyor. Yükseltme, YFI yönetimini daha şeffaf hale getirmek için üç aylık denetimleri uyguluyor. Ayrıca, YFI tokenlarını ve diğer varlıkları geri almayı amaçlayan bir operasyon fonunun oluşturulmasına izin veriyor.

Beşinci sırada yer alan kripto para birimi Cardano (ADA). Kripto etkileyicisi, sekizinci en büyük kripto para biriminin, biri Yella olmak üzere iki büyük yükseltmeyi piyasaya sürmeye hazırlandığını söylüyor.

“Yella aynı zamanda IELE olarak da biliniyor ve sanal bir makinedir (VM). Geliştiriciler tarafından herhangi bir popüler programlama yazılımında DApp’ler oluşturmak için kullanılabilir ve tamamlandığında, onu dönüştürmek ve çalıştırmak için Yella’yı kullanın … Artı, Solidity desteğine sahip. Yella, DApp’leri Ethereum’dan Cardano’ya dönüştürmek için mükemmel bir bileşen olacak. Daha önce IOHK (Input Output Hong Kong) CEO’su, Ethereum’un sanal makinesini Yella ile karşılaştırdığında, Ethereum Sanal Makinesi görünümünün oyuncak gibi kalacağını söyledi.”

XRP ve diğerleri

Altıncı sırada ise XRP var. Arnold, kişisel olarak üçüncü en büyük kripto para birimine yatırım yapmadığını vurguluyor ancak Ripple’ın XRP Ledger’ı merkez bankası dijital para birimi hareketinin temel bir bileşeni haline getirmeye çalıştığını söylüyor.

“Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, merkez bankalarının stablecoin ihraç etmek için XRP Ledger’ı kullanmayı düşünmelerini istiyorlar … Ripple harekete geçmek istiyor.”

Son iki koin ise Synthetix (SNX) ve Chainlink (LINK). Arnold, bu kripto platformlarının, kullanıcıların petrol gibi gerçek dünya varlıklarını merkezi olmayan bir şekilde ticaretine izin vermek için bir araya geldiklerini vurguluyor.

“SOIL, Chainlink merkezi olmayan oracle ağı kullanarak petrolün fiyat hareketlerini yansıtan sentetik bir varlıktır… Synthetix Borsası mevcuttur ve sonsuz likidite ve sıfır spread ile herhangi bir Synth için takas edilebilir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin