Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı
Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

Ünlü trader 1000 kat artacak Altcoin’leri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve etkileyici Elliot Wainman, 1.000 kat kazanç elde etme potansiyeline sahip olduğuna inandığı bir grup altcoin’in adını veriyor.

DeFi’de yükseliş bekleniyor

Wainman, 218,000 YouTube abonesine, yeni ortaya çıkan sektördeki kilitli toplam değerin (TVL) 28,6 milyar dolardan 100 milyar dolara çıkacağına inandığı için DeFi’de daha fazka yükseliş olacağına inanıyor.

Analist, küçük hacimli DeFi coinlerinin, merkezi olmayan stablecoin borsası Snowswap (SNOW), likidite aracı Unistake, merkezsiz borsa PancakeSwap (SWAP) ve verim çiftçiliği protokolü Bao Finance (BAO) dahil olmak üzere bu altcoinlerin TVL’deki büyümeden yararlanacağına inanıyor.

Bu koinlere dikkat

Wainman’ın radarındaki bir diğer koin, akıllı sözleşme başarısızlığına, kripto borsa saldırılarına, stabilcoin çökmelerine ve daha fazlasına karşı sigorta sunan bir protokol olan Bridge Mutual (BMI).

Polkadot (DOT) üzerine kurulu bir oracle ve tahmin piyasaları protokolü olan OptionRoom (ROOM) da Wainman’ın listesinde yer alıyor.

Ethereum’a gelince, Wainman, önde gelen akıllı sözleşme platformunun, en büyük ikinci kripto varlığının temelleri umut vermeye devam ederken, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktıktan sonra bile daha fazla potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin