Ünlü trader 100 kat artacak dediği 6 koini açıkladı
Ünlü trader 100 kat artacak dediği 6 koini açıkladı

Ünlü trader 100 kat artacak dediği 6 koini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcısı Lark Davis, misli olmayan token (NFT) sektöründe 100 kat yükselme potansiyeline sahip olduğunu düşündüğü altı altcoin’i açıkladı.

Traderın vurguladığı 6 koin

Davis, 213.000 YouTube abonesine Seascape (CWS) isimli koini izlediğini belirtti. Proje bu ay zaten büyük kazançlar elde etse de, kripto analisti yükselen NFT çılgınlığı ile birlikte koinin büyümeye devam etmesini bekliyor.

Davis’in listesindeki iki numara, popüler Animal Crossing oyunundan esinlenen blok zinciri tabanlı çok oyunculu bir oyun olan My Neighbor Alice (ALICE).

Davis buradaki temel yaklaşımın sadece bir blockchain oyunu olmadığını ana amacın tokenı milyonlarca kişiye ulaştıran bir oyun olduğunu belirtiyor.

Davis, ALICE’ın önde gelen oyun protokolü Axie Infinity’ye yetişmek için ilk piyasa değerinden 100 kat artması gerekeceğini vurguluyor. Davis’e göre token bu seviyeye gelme potansiyeline sahip.

Davis’in izleme listesindeki bir başka kripto para, projenin Legendary ve Paramount gibi popüler film franchise’ları için dijital koleksiyonlar yaratmaya çalıştığını söyleyen Terra Virtua (TVK). Ek olarak, kripto etkileyicisi, TVK tutmanın faydaları olduğunu vurguluyor.

Davis’in radarındaki dördüncü kripto para, NFT’ler için özel olarak tasarlanmış bir protokol olan Ethernity Chain’dir (ERN).

Davis’e göre bu proje dijital koleksiyonların ve koleksiyon kartlarının basılmasına izin verecek. Gelecek vadeden sanatçıların ilgisini çekmeyi planlıyor. Aslında Mad Dog Jones ve BossLogic gibi insanlarla çalışıyorlar. Bu bağlamda platforma katılmak için ünlüler arıyorlar.

Beş numarada, kurumsal kullanım durumları için NFT’lerden yararlanan bir protokol olan Persistence geliyor. Proje, gerçek dünyadaki varlıkları tokenize ediyor ve ardından bunları blok zincirine getiriyor.

Davis’in listesindeki son kripto para, e-ticaret alanındaki NFT’lerin potansiyelini kullanan bir protokol olan Split’tir.

Split, her envanter kalemine benzersiz bir NFT atayarak çalışıyor. Temelde standart bir stok tutma birimi numarası olarak işlev görüyor. Ancak  en son NFT teknolojisiyle destekleniyor.

Satıcı olarak, sahip olduğunuz tüm envanteri alabilir ve deponuzdaki envantere karşı merkezi olmayan bir kredi alabilirsiniz. Eşyalarınızı satmayı beklerken, aslında bu likiditeyi serbest bırakabilirsiniz.

Davis burada oyunun kurallarını değiştiren şeylerin çok heyecan verici olduğunu belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin