Ünlü trader 10 günde yüzde 238 yükselen bu altcoin’e işaret etti
Ünlü trader 10 günde yüzde 238 yükselen bu altcoin’e işaret etti

Ünlü trader 10 günde yüzde 238 yükselen bu altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler trader ve analist Crypto Messiah, 10 günden daha kısa bir sürede %238’in üzerinde artış gösteren bir altcoin’e işaret ediyor.

Hangi altcoin

Kripto stratejisti 72.000 Twitter takipçisine Badger DAO (BADGER) konusunda daha fazla yükseliş beklediğini ve projenin kurucusu Chris Spadafora ile röportaj yapacak kadar ileri gittiğini söylüyor.

“Arkadaşlar. Ben muhtemelen Chris Spadafora ile Badger hakkında röportaj yapan ilk kişiyim. Bir aydan fazla süredir tweet atıyordum. Açıkçası projeyi beğendim.”

Badger merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO), merkezi olmayan finans (DeFi) alanında teminat olarak Bitcoin (BTC) kullanımını hızlandırmak için ürünler ve altyapı oluşturmayı amaçlayan yeni bir kripto şirketidir. Badger’ın sistemi, topluluk üyelerini işbirliği yapmaya ve tüm katılımcılara fayda sağlayacak ürünler geliştirmeye teşvik ediyor.

“Badger topluluğu üyeleri, DAO’ya yeni ürün fikirleri önerebilir, teklifi video aracılığıyla daha büyük topluluğa sunabilir ve sonunda bu aşamaları onay için resmi bir oylamaya geçerse teklifi alabilir. Onaylandıktan sonra Badger DAO operasyon ekibi onu inşa etmek, finanse etmek ve pazarlamak için onlarla işbirliği yapacak. Tabii ki, amaç bunları öneren tek bir topluluk üyesi değil. Bunun yerine birçok katılımcının elimizden gelen en iyi ürünleri yaratmak için bir araya gelmesidir.”

Ürünler neler?

Ürün üreten topluluk üyeleri, Badger yatırımcıları ve DAO, üründen elde edilen kârı paylaşacak.

Şu anda Badger DAO’da iki ürün bulunmaktadır. İlki, tokenize edilmiş BTC varlıklarında uzmanlaşmış bir DeFi getiri toplayıcısı olan Sett’tir. İkinci ürün, BTC fiyatına sabitlenmiş, saklama dışı bir token olan Digg’dir.

“Bu, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş esnek bir tedarik kripto para birimidir. Her gün arz, DIGG ve BTC’nin USD değerine göre tüm cüzdanlarda otomatik olarak ayarlanır. Digg’in fiyatı BTC’den yüksekse cüzdan bakiyeniz artar; daha düşükse, bakiyeniz azalır. “

Crypto Messiah’a göre Badger DAO, “kral düzeyinde güç” gösteriyor.

CoinGecko’ya göre, kripto varlığı piyasaya sürüldükten bir gün sonraki fiyat olan 2,88 dolardan bugün 9,76 dolara yükseldi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin