Shiba Inu madenciliği nasıl yapılır?
Shiba Inu madenciliği nasıl yapılır?

Ünlü TikTok fenomeni, bu şekilde kayıpsız Shiba kazanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TikTok fenomeni Hai Dinho, evde neden ve nasıl Shiba Inu (SHIB) madenciliği yaptığını açıkladı.

Shiba Inu nedir?

Güney Koreli kripto borsası Korbit, 23 Kasım’da SHIB’yi listeleyeceğini duyurduğunda bu şaka tabanlı kripto para birimini şöyle tanımladı:

SHIB, Dogecoin’den ilham alıyor. Geçen Ağustos ayında, anonim geliştirici Ryoshi, “Merkezsiz yönetişimde deney” sloganını geliştirdi. Dogecoin’i kıyasladığı kadar bir Dogecoin katili olduğunu iddia etse de, maskotu olarak evcil bir köpeğin olduğu bir memecoin olması dışında birkaç önemli fark var.

Birincisi, Shiba Inu, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olduğundan, Ethereum ekosistemiyle kolayca entegre edilebilir ve çeşitli şekillerde kullanılabilir. ShibaSwap adlı merkezsiz bir borsa (DEX) faaliyette ve buna ek olarak, sanatçılara sponsor olan bir Shib aInu kuluçka makinesi ve Shiba Inu tokenleri ile satın alınabilen bir NFT koleksiyonu da piyasaya sürüldü.

İkincisi, Litecoin’den çatallanan ve kendi ana ağında çalışan Dogecoin’in aksine Shiba Inu, Ethereum ağından yararlanıyor.

Üçüncüsü, Shiba Inu, Uniswap’ın likidite havuzu kullanılarak eşit olarak dağıtıldı. Sonuç olarak Etherscan, token sahiplerinin iyi bir şekilde dağıtılmış olduğunu onaylıyor.

TikTok fenomeni, nasıl SHIB kazanıyor?

Fenomen Dinho, kripto madenciliğine nasıl girdiğinden de bahsetti. Pandemi sırasında 12 GPU’lu bir madencilik çiftliği kurduğunu söyleyen fenomen, on bir Helium Hotspot madencisi satın aldı, bir ASIC madencisi kullanarak Kadena (KDA) madenciliğine başladı ve stake etmeye başladı. Ayrıca kripto hakkında konuştuğu bir TikTok kanalı kurdu.

25 Ekim’de, yani SHIB’in fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 0,00008616 $’a ulaşmasından üç gün önce 100 $ karşılığında 2,5 milyon SHIB satın aldı. Daha sonra birkaç hesaplama yaptı ve $SHIB madenciliği için bir veya iki eski dizüstü bilgisayarı (evinin etrafında uzanmış) kullanırsa benzer miktarda SHIB kazanabileceğini anladı.

Benzinga’nın raporuna göre, şu anda iki eski Windows tabanlı dizüstü bilgisayarıyla SHIB Dinho’nun şu anda ne kadar madencilik yapabileceği hesabı şöyle:

“Dinho’nun GPU madenciliği, günlük olarak yaklaşık 12.271 Shiba Inu tokeni üretecek olan 22,8 m/s’de kaydedildi. CPU tabanlı dizüstü bilgisayarı başka bir madencilik havuzunda (RandomX), web sitesine göre günlük 2052 Shiba veya ayda 61.568 Shiba kazandıran 3594 hash hızında kayıtlı bir performansa sahip.“

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin