Ünlü stratejist: “Alt sezonu gelince bu altcoin uçacak!”
Ünlü stratejist: “Alt sezonu gelince bu altcoin uçacak!”

Ünlü stratejist: “Alt sezonu gelince bu altcoin uçacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto stratejisti Kevin Svenson, altcoin sezonu başlarsa orta büyüklükte bir altcoinin en çok hareket edenlerden biri olmaya hazır olduğunu söyledi.

Svenson, 96.600 Twitter takipçisine katman-2 protokolü Loopring’in (LRC) muhtemelen pazarın çoğunu geride bırakacağını söylüyor.

“Yakında bir alt sezonu başlarsa, LRC’nin en çok hareket edenlerden biri olabileceğini düşünüyorum. Şu anda dipte. Ayrıca Loopring, yüksek ücretlerin olduğu zamanlarda ETH için en sevdiğim Katman-2 çözümlerinden biri.”

Loopring Çarşamba günü %46 artışla 0,84 dolardan 1,23 dolara yükseldi. Piyasa değerine göre 80. sıradaki kripto varlığı, bu haber yazılırken 1,12 dolardan işlem görüyor.

Fiyat artışı, Loopring’in GameStop’un Blockchain üzerine inşa edilen yeni NFT platformunun beta sürümünün erken kayıtlar ve fon mevduatları için yayında olduğunu ve yakın gelecekte tam bir lansmanla birlikte geldiğini duyurmasının hemen ardından gerçekleşti.

Svenson, LRC kazançlarından biraz kâr ettiğini söyledi

Loopring, herkesin sıfır bilgi (ZK) kanıtlarını kullanarak Ethereum (ETH) ağı üzerinde velayet dışı, sipariş defteri tabanlı değiş tokuşlar oluşturmasına olanak tanır. LRC sahipleri, Loopring protokolü kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) tarafından ödenen ücretlerden stake ödülleri kazanabilirler.

Svenson ayrıca Bitcoin’in (BTC) “canlanıyor” gibi göründüğünü söylüyor.

PSAR, parabolik durdurma ve ters gösterge anlamına gelir.

Bitcoin, bu yazı yazılırken 42.830,85 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en üst sıradaki kripto varlığı, son yedi gün içinde %4’ten fazla ve geçen ay %14,6 arttı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin