XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar
XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar

Ünlü şirketten kritik Ripple analizi: XRP “A” derecesini aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Flipside Crypto ve etkileyici işletme sitesi TheStreet, piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para olan Ripple (XRP) hakkında yeni bir analiz yayınladı.

Flipside Crypto ve TheStreet Ripple hakkında yeni bir analiz yayınladı

Flipside Crypto, Ripple’ın xRapid’ini ve MoneyGram ile olan ortaklığını, dijital varlık için “A” derecesinin arkasında iki faktör olarak vurgular. Analiz; XRP’yi geliştirici davranışı, piyasa vadesi, kullanıcı etkinliği ve Flipside’ın temel kripto varlık puanı gibi dört ana faktör üzerinde ele alıyor:

Ripple, küresel finansal manzarada büyüyen bir güçtür, kripto sektöründe ürün yetiştirirken kurumsal finansmana yol açar… Şirket, muhafazakar kurumsal müşterilere, xCurrent aracılığıyla Ripple platformuna bir erişim sunarken, aynı zamanda döviz piyasalarını kullanma karmaşıklığından kurtulmak için xRapid’i geliştirdi. Bu, pazar katılımcılarına etkin bir şekilde verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

Flipside Crypto’dan Bitcoin ve Ripple “A” derecesi aldı!

Flipside, Ripple’ın MoneyGram ile olan ortaklığının, geliştirici davranış ölçütünde %7,1’lik bir artışa yardımcı olduğunu ve daha fazla kurumsal müşteriyi platforma çekmek ve dijital varlık XRP’nin temel değerini daha da artırmak için ideal bir gelişme olduğunu söyledi:

Ripple Labs, artık Ripple kripto parası üzerinde kontrol sahibi olmamasına rağmen yine de seçkin tokenlerin önemli bir bölümünü elinde bulunduruyor. Şirket ayrıca, Ripple kripto parasını kullanan xRapid çözümünü aktif olarak geliştiriyor ve destekliyor. Bu nedenle, Ripple Labs ekibinin, bu müşterileri zaman içinde xRapid’e taşıma konusunda uzun vadeli bir vizyonla, xCurrent’a karşı kripto oynaklığı konusunda temkinli kurumsal müşterileri aramaya devam etmesi muhtemel. Bu nedenle, bu yıl Ripple Labs’ten daha yüksek profilli ortaklıklar beklenebilir.

Bu açıklamalar, Flipside Crypto ve TheStreet’in üçüncü en büyük dijital varlığa yönelik genel görünümünü gösteriyor. İkili, bu ayın başlarında Bitcoin incelemesinde işbirliği yaparak BTC’ye “A” derecesi verdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin