En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!
En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!

Ünlü şirketten inanılmaz Bitcoin ve altcoin tahmini: 100 bin dolar geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni atılan bir tweette Rekt Capital, kripto boğa piyasasının henüz bitmediğini belirtti. Rekt Capital’e göre Bitcoin bu boğa koşusunda  100 bin doları vuracak.

Rekt Capital: Bitcoin 100 bin doları görecek

Kripto kışının sona ermesinden aylar sonra  piyasa, Ethereum ve Litecoin gibi en iyi olanlar da dahil olmak üzere, çoğu kripto paranın çökmesine yol açan bazı değerlerin kaybedilmesine neden oluyor. Bazıları 2019’un çok beklenen kripto boğa koşusunun Rekt Capital gibi büyük isimlerin şiddetle karşı çıktığı bir kavram olan buharı kaybettiğini öne sürdü.

Son zamanlarda atılan bir tweette Rekt Capital, kripto boğa piyasasının henüz bitmediğini belirtti. Rekt Capital’e göre, son kripto boğa koşusu 152 hafta sürdü ve emsaller için iyi bir sahne hazırlamış olabilir.  Bu durumda, piyasa boğaların girmesi için sadece 20 hafta kaldı ve Bitcoin 2019’da 13.900 dolara ulaştı. Eğer Rekt Capital’in tahmini gerçekleşirse Bitcoin 100 bin doların üstüne çıkabilir.

Rekt Capital’e göre, altcoin sezonunun yakında başlaması muhtemel

Şu anda, Bitcoin yaklaşık 10 bin dolarda oturuyor ve toplamda 182 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Ayrıca BTC pazar hakimiyetini %69’a çıkardı. Her zaman olduğu gibi, Bitcoin fiyatlarındaki bir artış, kripto pazarının tamamında buna karşılık gelen pozitif bir fiyat hareketine yol açıyor.

Nitekim, Bitcoin birkaç ay önce aniden yükseldikten sonra kripto kışının sona ermesini sağladı. Ancak BTC’deki yükselişe kıyasla altcoin’ler hızlanamadı. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin grafiğinin çoğu kırmızı renkte. Bununla birlikte Rekt Capital’e göre, altcoin sezonunun yakında başlaması muhtemel.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comment

  1. Altcoin kimin umrunda ki benim gibi binlerce küçük yatırımcının güvenini kaybetti Bitcoin eğer birşey olacaksa önce Bitcoine olan güveni tazelemeleri gerekiyor ama bunu balinalar anlayamıyor onlar içinde çok geç olacak. Borsayı kumarhane gibi kullanıyorlar işlerine geldiği gibi Bitcoine yöne veriyorlar. Bunu bırakmaları gerekir. Şu an bitcoin 17000 dolar çoktan görmeliydi. Çok geç kalındı.

    Reply
  2. Yaptığım yorumlar neden gözükmüyor. Yayınlanmayacaksa neden burası var.

    Reply
Bizi Takip Edin