Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Ünlü Shiba zengini varlıklarını taşımaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünlerde Shiba Inu ile ilgili oldukça fazla haber duyuyoruz. Hareketli günler geçiren meme coin zirvenin ardından geri çekilme yaşıyor. Balinalar tarafında ise hareketlilik  gözlemlendi. Sadece 20 kişinin elinde yüzde 75 SHIB olması yatırımcıları aynı zamanda endişelendiriyor.

SHIB milyarderi olarak ün yapan gizemli kişinin cüzdanında hareketlilik var. 8.000 dolarlık meme coin yatırımı yapan kişinin cüzdanı Etherscan verilerine göre harekete geçti. Şu an varlıkların toplam değeri ise 5,7 milyar doları geçiyor.

Nisan ayından bu yana ilk kez, balina fon taşımaya başladı. Fon taşıma ise yatırımcılarda büyük satış baskısı konusunda endişelere yol açıyor. 

Shiba Inu milyarderi şimdiye kadar yaklaşık 2,7 milyar dolar değerinde yaklaşık 10 trilyon SHIB Token’ını dört boş adrese aktardı. Cüzdan, Shiba Inu’nun toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık %13’ünü kontrol ediyor. Tek bir kişinin elinde yüzde 13’lük kısmı olması da endişe verici. Shiba Inu’nun zirve yapması varlıktaki balinaları harekete geçirdi.

Ünlü yatırımcı, SHIB Token’ları Nisan 2020 yılında satın almaya başladı. Aldıklarıyla sadece 19 ayda multi-milyarlık bir servete dönüştürmeyi başardı. 

Shiba zenginin aktif olması fiyatın geri çekilmesine neden oldu

Shiba Inu Token’ı Ekim ayından bu yana %825 yükselerek yatırım camiasının dikkatini çekti. Geçen hafta, piyasa değeri olarak rakip Dogecoin’i geçti. 28 Ekim’de ise 0,00008616 $ ile yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

Balina adresi tekrar aktif hale geldikten sonra Shiba Inu fiyatı anlık %11 düştü. Haberi yaptığımız şu sıralarda ise yüzde 7’ye varan bir kayıp yaşanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Erbaa mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin