Ünlü milyarder Mike Novogratz, yıl sonu Bitcoin fiyatı tahminini paylaştı!
Ünlü milyarder Mike Novogratz, yıl sonu Bitcoin fiyatı tahminini paylaştı!

Ünlü milyarder Mike Novogratz, yıl sonu Bitcoin fiyatı tahminini paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital’in CEO’su ve kurucusu Michael Novogratz, Bloomberg TV’deki bir görünümde, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki beş yıl içinde 500.000 ABD Dolarına ulaşacağını tahmin etti. Novogratz’ın şaşırtıcı yorumu BTC’nin mevcut fiyat hareketine rağmen geliyor. Bitcoin’in bu yıl 30.000 ile 50.000 dolar aralığında işlem göreceğini de sözlerine ekledi.

Mike Novogratz: “BTC, 30.000 ile 50.000 dolar aralığında işlem görecek”

Kripto para piyasası, 2022 yılının başından bu yana bir durma ve bir miktar düşüş eğilimi gördü. Mevcut durumlar göz önüne alındığıda tüm dünyadaki hükümetleri gelecekteki politikalarına kriptoyu dahil etmeye zorladı. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ve Federal Rezerv’de beklenen bir artış gibi son örnekler, piyasada sürekli belirsizliğe yol açtı.

Michael Novogratz, kelimenin tam anlamıyla FED’in zam oranlarını artırmaya bile başlamadığını, sistemden likidite çekmeye başlamadıklarını ve bu nedenle tüm yıl 30.000 ile 50.000 dolar arasında Bitcoin riskinin aşağı yönlü değil yukarı yönlü olacağını belirtti.

Mevcut BTC fiyatına rağmen Michael Novogratz şu yorumu yaptı:

“Beş yıl sonra, Bitcoin 500.000 dolarda değilse, benimseme döngüsünde yanılıyorum.“

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan BTC’nin geçen yıl internetin 1990’larda olduğundan çok daha hızlı büyüdüğüne inanıyor. Novogratz ayrıca agresif bir şekilde toplanmak istiyorsa bir ara vermemiz gerektiğine inanıyor.

Novogratz, BTC’nin anlatı hikayesi insanları bir topluluğa getirmek olduğundan, Bitcoin agresif bir şekilde toplanmak istiyorsa bir ara vermemiz gerektiğine inanıyor.

Bitcoin sahipleri Rusya’dan çok daha fazla ve mevcut senaryoda bu topluluğa yeni insanlar getirmek zor. Michael Novogratz, piyasa bir kez dengeye ulaştığında, anlatının gerçekten başladığını göreceğinizi düşünüyorum, dedi. Yazım sırasında Bitcoin fiyatı son 24 saatte %4’ün üzerinde bir artış kaydetti ve 40.456 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin