1 yıl sonra Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Ünlü fon yöneticisi yorumladı
1 yıl sonra Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Ünlü fon yöneticisi yorumladı

Ünlü milyarder kripto şirketlerine yatırım yapmak için 200 milyon dolarlık fon başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcı ve girişimci Dan Tapiero, kripto para girişimlerine yatırım yapmak için 10T Holdings adlı 200 milyon dolarlık bir fon başlatıyor.

Yeni Fon

Uzun süredir bitcoin savunucusu, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu belgelerine göre Salı günü yeni fonu başlatmak için başvuruda bulundu.

Tapiero’nun başvurusu, Bitcoin geçtiğimiz yıl %300’e yakın kazançlar elde ettiğinden, kripto para birimi endüstrisine yatırım yapma ve inşa etme konusundaki diğer kurumsal ilginin izini sürüyor.

Tapiero’ya ek olarak, başka isimlerde var. Uzun süredir yatırımcı olan Michael Dubilier ve kripto odaklı danışmanlık firması Argon Group’un eski CEO’su Stan Miroshnik de listede yer alıyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin