featured

Ünlü milyarder, kripto döngüsü için erken tarih verdi: Peki bu mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’in baş işletme görevlisi Mike Novogratz, kripto para piyasasının toparlanması için Federal Rezerv’in geri adım atması gerekeceğini tahmin etmişti. Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamasını yineleyen Novogratz, kripto döngüsü için tahminlerde bulundu.

Austin, Teksas’taki Consensus 2022 konferansında konuşan Mike Novogratz, Bitcoin’in Federal Rezerv “tepişip” ayağını frenden çekene kadar “iyi ticaret yapmayacağını” söyledi.

Novogratz’a göre, dünyanın en popüler dijital varlığı ABD’deki hisse senedi piyasalarından önce de dip bulacağını düşünerek şunları söyledi:

“Umudum, dördüncü çeyrek. Fed yavaşlayacak ve ardından bir sonraki kripto döngüsünün başladığını göreceksiniz. O zaman Bitcoin hisse senetlerinden kopacak ve piyasalara öncülük edecek.”

Bir sonraki kripto boğa piyasası

Novogratz, bir sonraki boğa piyasasında başarılı bir şekilde gezinmek için yatırımcıları “çok açgözlü olma dürtüsüyle savaşmaya” çağırıyor. Bu tavsiye Galaxy Digital ve diğer şirketler için de geçerli.

Eski hedge fon yöneticisine göre, Luna’yı doğru zamanda satın alan yatırımcılar, piyasanın mevcut durumu göz önüne alındığında gerçekçi olmayan bir beklenti olan ilk yatırımlarının 300 katına kadar getiri elde ettiler. Yatırımcı,

“Ekosistemler çok hızlı gittiğinde, bunun bir nedeni var. Neye yatırım yaptığınızı bilin. %18’i ücretsiz alamazsınız.”

Kripto hedge fonlarının üçte ikisi iflas edecek

Üstelik Novogratz, 8 Haziran’da, dijital para birimlerine yatırım yapan hedge fonlarının çoğunluğunun piyasa değerindeki son düşüş nedeniyle başarısız olacağını tahmin etmişti.

Milyarder, New York’taki Piper Sandler Küresel Borsalar ve Aracılık Konferansı’nda konuşurken şunları söyledi:

“Hacim düşecek, hedge fonların yeniden yapılandırılması gerekecek. Kelimenin tam anlamıyla 1.900 kripto hedge fonu var. Tahminim üçte ikisi iflas edecek.”

Daha dün Binance CEO’su kripto döngüsü hakkında konuşmuştu. O da kripto döngüsünün bu kadar uzun sürmeyeceğini düşünüyor. Ancak şu an başta Bitcoin olmak üzere pek çok varlık ATH’sinden oldukça uzakta.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin