Tayland, saklanan kripto para birimleri için yeni karar aldı

Ünlü milyarder, kripto ayı piyasası hakkında öngörüde bulundu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analitik firması Chainalysis tarafından Perşembe günü yayınlanan bir rapora göre, kripto riskinin ne kadar fazla olduğunu ortaya koyuyor. Rapor Doğu Avrupa’yı kapsamış olsa da aslında tüm bölgeler için geçerli diyebiliriz. 

Chainalysis’e göre Doğu Avrupa’da Rusya-Ukrayna savaşının ortasında “yüksek riskli” olarak belirlenen kripto faaliyeti diğer tüm bölgelere göre daha yaygın.

Doğu Avrupa, Chainalysis’e göre, Temmuz 2021 ile Haziran 2022 arasında zincir üzerinden alınan 630,9 milyar ABD Doları değerindeki beşinci en büyük bölgesel kripto para birimi piyasasıdır. Bu, incelenen dönemde küresel işlem faaliyetinin %10’unu temsil ediyor 

Diğer taraftan kripto ayı piyasası için Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, tahminde bulundu. Uzman, Kripto ayı piyasasının geleceği hakkındaki görüşünü güncelledi.

Uzmandan kripto ayı piyasası için yeni yorumda bulundu

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz,, bir Yahoo Finance röportajında, Federal Rezerv parasal sıkılaştırma önlemlerini duraklattığında Bitcoin ve diğer kripto varlıklarının toparlanacağını söyledi.

Galaxy Digital CEO’suna göre, kripto piyasasındaki satış düşüşüne Federal Rezerv faiz oranlarının artması neden oldu. Bu konu hakkında Novogratz şunları söyledi:

“Fed, hayatımızın en agresif faiz artırımı olan agresif oranları artırarak enflasyonu kırmaya karar verdi. Bu da Bitcoin ve diğer varlıkları etkiledi. Sonunda yatırımcılar ise duranlıkta satın almayı tercih ediyor. Bununla birlikte Bitcoin’in yeniden toplandığını görmeye başlayacağınızı düşünüyorum. 

Ayı vakası için iki ile altı ayımız kaldı. Boğa durumu, piyasanın kırılmaya başlamasıdır. Çok fazla kırılma görüyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin