Ünlü milyarder: Bu Altcoin’i asla satmam
Ünlü milyarder: Bu Altcoin’i asla satmam

Ünlü milyarder: Bu Altcoin’i asla satmam

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shark Tank yıldızı ve milyarder girişimci Mark Cuban, büyüyen Dogecoin (DOGE) holdinglerini satmayı planlamadığını söylüyor.

Dogecoin vurgusu

Dallas Mavericks’in sahibi yeni bir tweet’te 8,2 milyon takipçisine DOGE’deki satışların Mart ve Nisan ayları arasında 6 katın üzerine fırladığını söyledi.

“Bilginiz olsun, Mavericks’in Dogecoin’deki satışları geçen ay % 550 arttı. Şimdi 122.000’den fazla Doge sunduk! Asla tek bir Doge satmayacağız. Bu yüzden satın almaya devam ediyoruz.”

7 Mart’ta Cuban, Dallas Mavericks’in 20.000’den fazla DOGE işlemi tamamladıktan sonra dünyanın en iyi Dogecoin traderı olduğunu vurguladı.

Forbes ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, yatırımcı kralı, 2013 yılında şaka olarak başlayan Dogecoin’in kripto paraya kötü bir görünüm verdiği fikrinden vazgeçmişti.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin