Ünlü milyarder Bitcoin'i satın alabileceği fiyatı açıkladı!
Ünlü milyarder Bitcoin'i satın alabileceği fiyatı açıkladı!

Ünlü milyarder Bitcoin’i satın alabileceği fiyatı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü milyarder ve ticaret platformu Interactive Brokers’ın Başkanı Thomas Peterffy Bitcoin fiyatını değerlendirdi. Bitcoin fiyatının 12.000 dolara ulaşması durumunda satın alınabileceğine inanıyor. Forbes ile yaptığı görüntülü sohbette milyarder, ABD ekonomisinin geleceği konusunda iyimser yaklaşmıyor. Enflasyonun yıllarca sürebileceğini söylüyor. Bunun nedenlerini, onlarca yıllık “kronik” bütçe açığı harcamaları, tedarik zincirinin bozulması, kalifiye işçi sıkıntısı, yükselen faiz oranları olarak değerlendirdi.

Peterffy: “Bitcoin fiyatı 12.000 dolara düşerse alacağım”

Peterffy, enflasyonun “kısa vadeli bir sorun” olduğuna inanmıyor. Enflasyonla ilgili şu yorumu yaptı:

“Fed faiz oranlarını yükseltirken, ülkenin borcunu ödemek için ödemesi gereken tutarı da artırıyor. Bu, sonunda borç patlamasıyla sonuçlanacak bir kısır döngüdür.”

Fed Başkanı Powell’ın, seleflerinden Paul Volker’ın 1980’lerde faiz oranlarını %20’ye kadar yükselttiğinde yaptığı şeyi yapacağı görüşüne katılmıyor.

“Fed’in ‘gerekeni yap’ sözünü tutacağına inanmıyorum, çünkü ekonomiyi ve borç sorununu yok etmekten korkuyorlar.”

Ocak ayında Peterffy, yatırımcıların “cehenneme giden” fiat para birimlerine karşı korunmak için portföylerinin küçük bir bölümünü kriptoya devretmeyi düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Ancak, o zamandan beri kripto para piyasasındaki keskin düşüşün ardından tavrını değiştirdi. ABD hükümeti kriptoların yasadışı finansman için kullanılabileceğini ve vergileri kontrol etmekte zorlanabileceğini düşündüğü için Bitcoin’in değersiz hale gelebileceğini veya yasa dışı ilan edilebileceğini düşünüyor. Bununla birlikte kripto para biriminin fiyatı 12.000 dolara ulaşırsa daha fazla satın alacağını söyledi.

Efsanevi milyarder Stanley Druckenmiller ise Peterffy’nin görüşüne karşı çıkıyor. Daha genç olsaydı kriptoya daha derinden gireceğini söyledi.

cryptodaily

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin