Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini
Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini

Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta 7 bin doların üstüne çıkan ve 7.500 dolara doğru hareket eden Bitcoin, kazançlarını yitirdi ve 6.580 dolara dek düştü. BitMEX’te milyonlarca long pozisyonunun tasfiye edildiği bildirildi.

Sonrasında Bitcoin S&P 500 vadeli işlemlerindeki hafif toparlanmaya paralel olarak yükseldi 6.725 dolara geldi. Ancak analistler daha büyük bir düşüşten korkuyorlar.

Mohit Sorout: “Bitcoin 6.000 dolara gidiyor.”

Kripto hedge fonu Bitazu Capital’in ortağı Mohit Sorout, Bitcoin’in son oynaklıktan sonra bir saatlik grafikte “geçerli bir baş ve omuz tepesi” oluşturduğunu ve göstergenin “en güvenilir klasik desenlerden biri” olduğunu iddia etti.

Paylaştığı grafik, kripto para biriminin art arda daha düşük hacim baskısı yaparken bir insanın başını ve omuzlarını andıran bir şekilde üç ardışık tepe oluşturduğunu gösteriyor. Bir önceki yükselişte Bitcoin’in 6.800 dolardan 7.200 dolara ulaşacağını doğru tahmin eden Sorout, bu kez BTC’nin 6.000 dolara ineceğini düşünüyor.

https://twitter.com/singhsoro/status/1249506599061704704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1249506599061704704&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2020%2F04%2F13%2Fheres-why-traders-are-scared-after-bitcoins-8-drop-to-6600%2F

Buna ek olarak, başka bir popüler kripto trader’ı, Bitcoin’in şubat ayında yükselen kama ile 10.500 dolarlık zirveye işaret grafik modelini bozmak üzere olduğunu ve düşüşe geçeceğini söyledi.

Daha derin bir düzeltme geçiren Bitcoin korkuları, geçtiğimiz haftaki mumun, trendlerin üstünde ve altında sıklıkla görülen bir “kayan yıldız” ı kapattığı önerileriyle son zamanlarda birleştirildi. Bu son kayan yıldız bir tepeyi, ardından alçaklara yakın veya yakın bir dönüşü gösterebilir.

newsbtc

Önemli teknik gösterge Bitcoin için kırmızı alarm verdi! Düşüş sürecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin