Usta yatırımcı
Usta yatırımcı "yükselecek altcoinler" listesini paylaştı: "Kaçıran pişman olur!"

Ünlü kripto analisti sezon başladı diyerek bu Altcoinlere işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Trader ve DataDash kurucusu Nicholas Merten, yeni bir altcoin sezonu ortaya çıktıkça bu yılki en iyi kripto seçimlerinden bazılarını açıklıyor.

İşte o altcoin’ler

Merten, DataDash’in yeni bir bölümünde Bitcoin’e karşı Uniswap’i yakından izlediğini söylüyor. Merten, UNI / BTC’nin teknik bir geri dönüş modeli basarken düşüş trendini sona erdirmeye hazır olduğunu belirtti.

“Genel durum, muhtemelen daha da yüksek seviyelere çıkma şansımızın olması. Uniswap daha yüksek hacimler almaya devam ederse, fiyat daha da artabilir.”

DataDash kurucusu, UNI / BTC’nin 0,007’nin üzerine çıkabileceğini tahmin ediyor, bu da şu anki 0,00025 değerinden %180’lik bir artışı temsil ediyor.

Merten’in listesindeki bir diğer koin, kullanıcıların kendi hedge fonu olmalarına olanak tanıyan Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir varlık yönetimi protokolü olan dHedge DAO’dur (DHT). DHT / BTC paritesinin 0.000058 fiyatından 0.00014’ün üzerine fırlamasını bekliyor.

Diğer koinler

Analist ayrıca Chainlink’te (LINK / BTC) yükselişte. Merten, haftalık grafikte devasa bir yeşil mum yazdırdıktan sonra kurun yaşam belirtileri göstermeye başladığını söyledi.

“Chainlink burada güzel bir temele sahip, birkaç hafta boyunca Ocak ayının başlarına doğru çok sağlıklı bir dip oluşturdu ve şimdi yükselmeye başlıyor.”

Merten ayrıca Polkadot’u (DOT / BTC) izliyor. Paritenin bu ayın başlarında düşüş trendini sona erdirdiğine ve şu anki 0.00047 değerinden 0.0013’e kadar tırmanmaya hazır olduğuna inanıyor.

Merten’in radarındaki bir başka koin ise Cardano. ADA / BTC kurunun 0.0001 direncini aştıktan sonra teknik açıdan sağlıklı göründüğünü söylüyor.

“Önümüzdeki birkaç gün içinde [direnci] desteğe dönüştürmek ve muhtemelen Bitcoin’e karşı daha da yüksek seviyelere çıkmak an meselesi.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

windows 10 education satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin