Ünlü komplo teorisyeninden Ripple (XRP) açıklaması
Ünlü komplo teorisyeninden Ripple (XRP) açıklaması

Ünlü komplo teorisyeninden Ripple (XRP) açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sıkı bir Ripple (XRP) savunucusu olan Alex Jones kendi TV programında XRP’nin aslında dünyanın rezerv para birimi olacağını vurguladı.

Jones, XRP’nin her ne kadar dördüncü sırada yer alan bir kripto para birimi olsa da konunun manipüle edildiğini düşünüyor. Ona göre XRP’nin küresel rezerv para birimi olma potansiyeli söz konusu.

Ripple taşınmanın eşiğinde

Jones küresel rezerv para birimi olacak, diyor ama San Francisco merkezli blockchain şirketi şu anda düşman düzenleyici ortam nedeniyle ABD’den taşınmanın eşiğinde.

Yayınlanan program, XRP topluluğu içinde oldukça karışık tepkiler almış durumda. Bazıları gönülsüzce kötü tanıtım diye bir şey olmadığını kabul ederken, diğerleri bu garip reklama gerek olmadığını düşünüyor.

İlginç bir şekilde programın XRP odaklı popüler bir YouTube kanalı için bir tanıtım oyunu olduğuna inananlar da var.

Alex Jones Bitcoin’e nasıl girdi?

“InfoWars” sitesi YouTube ve Facebook tarafından zaten kapatılmış olan Jones, en kötü şöhretli medya kişiliklerinden biri. Hükümetlerle ilgili ortaya attığı saçma komplo teorileri bol bol gündemdeydi.

RT sunucusu Max Keiser, Jones’u nihayet bu yılın başlarında şovuna çıkarırken bir Bitcoin savunucusuna dönüştürdü.

Altın tutkunu Peter Schiff, Jones’u teslim olmakla suçlayarak onun Bitcoin’i onaylamasından memnun kalmamış ve şu ifadeyi kullanmıştı:

“Bu çılgınlıklar nasıl bitecek, bilmiyorum. Açgözlülükten başka bir şey değil. Bir zamanlar Bitcoin satın almamaya yönelik duyarlı olan kişiler bugün taraf değiştiriyor. Hiç hoş değil.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin