Flaş: Bitcoin tarihinde bir ilk gerçekleşti! Yeni rekora mı gidiyoruz? İşte tüm olası senaryolar
Flaş: Bitcoin tarihinde bir ilk gerçekleşti! Yeni rekora mı gidiyoruz? İşte tüm olası senaryolar

Ünlü isme göre Bitcoin bu seviyelere yıl içerisinde gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dr. Julian Hosp ile yaptığı röportajda Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, kendi bakış açısından Bitcoin’in mevcut boğa döngüsünün 2013 döngüsüne çok benzediğini, ancak kazançlar açısından 2017 döngüsünün önünde olduğunu söylüyor.

Kilit seviye

Pal, önceki iki döngüye dayanarak Bitcoin’in duvara çarpıp düzeltebileceği “aşırı alım” bölgesinin yaklaşık 400.000 $ seviyesinde olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, bu seviye son iki döngüde olduğu gibi kırılırsa, kartlarda 1.000.000 $’lık BTC fiyatı olacağını da söylüyor.

Real Vision kurucu ortağı, PlanB’nin stok akış modelinin (S2F) yatırımcıların zihnindeki 288.000 $ düzeyini devreye soktuğunu ve Bitcoin’in performansıyla ilgili beklentileri alt tarafa kaydırdığını söylüyor. BTC’nin yetersiz kalmak yerine S2F’yi aştığını göz ardı etmediğini iddia ediyor.

Pal için 1.000.000 $’lık bir Bitcoin fiyatı hala bir olasılık olsa da, Bitcoin’in 250.000 $ aralığına ulaşması durumunda muhtemelen bir miktar alımının yapılacağını söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin