Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim
Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim

Ünlü isimden şaşırtan çıkış: 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Komplo kralı Alex Jones, 560 milyon dolarlık Bitcoin kaybettiğini iddia ediyor. InfoWars’ın kurucusu Alex Jones, Flagrant 2 röportajına göre, 10 yıl önce RT sunucusu Max Keizer tarafından kendisine verilen 10.000 Bitcoin içeren bir dizüstü bilgisayarı kaybetti:

“Ve Max Keiser bana geliyor ve sizin için 10.000 Bitcoin getirdim diyor. Bu bir gelecek. Yeni küresel para birimi olacak. 10.000’i taktığı dizüstü bilgisayarı kaybettim. Bugün 10.000 Bitcoin’in değeri nedir? Çok.

Bitcoin bugün erken saatlerde 56.000 dolara geri döndü. Bu rakamdan hesaplandığında 560 milyon dolar ediyor.

En eski Bitcoin savunucularından biri olarak bilinen Keiser bir tweet’te 10.000 tokenı Jones’a hediye ettiğini doğruladı. O zamanlar sadece dolardan işlem görüyorlardı.

Keiser, Amerika’nın en ünlü komplo teorisyenini bir Bitcoin savunucuna dönüştürmeyi başardı ve Jones’un şovunda 400.000 dolarlık fiyat tahminini açıkladı.

Pahalı hatalar

İngiliz yazılım mühendisi James Howells, dizüstü bilgisayarını 2013 yılında 419 milyon dolar değerinde Bitcoin ile birlikte çöpe attı ve hala çöp sahasında arama yapmak için umutsuzca onay almaya çalışıyor.

The New York Times, Ocak ayında eski Ripple CTO’su Stefan Thomas’ın 392 milyon dolarlık Bitcoin içeren kripto para cüzdanına şifresini kaybettiğini bildirdi.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin