Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar
Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar

Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bağımsız bir piyasa analisti olan Jonny Moe tarafından paylaşılan bir ticaret kurulumuna göre, Bitcoin 50.000 doların altına düşme riski taşıyor.

Kripto para birimi alanında yatırımcılar ve traderlar tarafından yaygın olarak takip edilen sosyal medya etkileyicisi, Salı günü erken saatlerde yayınlanan bir tweet ile düşüş kurulumunu açıkladı. Bir varlığın borçlu olarak satın alınmasını ifade eden “kaldıraçlı long” pozisyonları, değerinin düşeceği beklentisiyle kapattı. Hareket, Moe’nin Bitcoin fiyatının önümüzdeki seanslarda büyük ölçüde düzelmesini beklediğini gösterdi.

Bitcoin ve 60 bin dolar

Kaldıraç çağrısı, Bitcoin’in önceki günlük seanslarda art arda 60.000 $ seviyesini geçememesinden sonra ortaya çıktı. Kırılma girişimlerinin her biri, daha yüksek satış baskısıyla karşılaştı ve 60.000 $’ın üzerindeki seviyelere yükseliş bahsi koyan traderları kaygıyla tasfiye etti.

Bitcoin price outlook, as highlighted by Jonny Moe. Source: BTCUSD on TradingView.com

Moe, bitcoin fiyatının en az 61.000 $’ı aşması durumunda kendinden emin hissedeceğini belirtti. O zamana kadar, yukarıdaki grafikte sunulan kuruluma göre kripto para biriminin olumsuz tarafa geri dönmesini bekliyor. Moe, söz konusu kısa vadeli düşüş görünümüne short odaklı bir pozisyon açıp açmadığını açıklamadı.

Bu hafta Bitcoin’in en büyük rakipleri önemli yükselişler kaydetti. İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, 2.000 $’lık psikolojik direnç seviyesini aşarak yeni bulduğu desteği sürdürdü. Bu arada, ikinci olan Binance Coin veya BNB, Salı seansında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 388 $’a tırmandı.

Sonuç olarak, bitcoin’in altcoinlere karşı piyasa değerini ölçen Bitcoin Hakimiyet Endeksi, iki yılın en düşük seviyesine geriledi.

Bitcoin Dominance Index hits April 2019 low. Source: BTCUSD on TradingView.com

Moe, altcoinlere aktif bir sermaye girişinin kısa vadede bitcoin’in çekiciliğini bozacağını ima etti. Bu arada analist, BTC / USD’nin 9 haftalık hareketli ortalama dalgasında düşüşü kırma riskinin, şu anda 40.000 $’ın altında olan 20 haftalık hareketli ortalamaya maruz kalma riskini artıracağını da belirtti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin