Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler
Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler

Ünlü isim Bitcoin için bu tahmini yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – La La Anthony, Bitcoin’in gelecekte 200.000 $’a ulaşabileceğine inandığı için varlığının %3’ünü BTC’ye dönüştürdüğüne inanıyor.

Fortune, Ünlü bir ABD TV kişiliği olan Alani Nicole “La La” Anthony’nin Bitcoin’e girdiğini ve amiral gemisi kripto para biriminin gelecekte 150.000 – 200.000 $ ‘a ulaşmasını beklediğini bildirdi. Makale, Pomp’in (Bitcoiner Anthony Pompliano’nun kardeşi) Joe Pompliano tarafından Twitter’da paylaşıldı.

La La Anthony servetinin  %2-3’ünü Bitcoin’e yatırdı

La La Anthony, ünlü bir isim. Radyoda bir müzik şovu sunucusu, bir sinema oyuncusu, TV’de film yapımcısı, kitap yazarı ve bir girişimci olarak ünlüdür.

Kısa süre önce, 24 Mart’ta La La’nın Winklevoss ikizlerinin sahip olduğu Gemini borsası aracılığıyla Bitcoin’e net varlığının %2-3’ünü yatırdığı haberi yayıldı.

Kripto para yatırımı yapan başka bir ünlü oldu. Bundan önce rapçiler Kanye West, 50 Cent, Snoop Dog ve eski boks şampiyonu Mike Tyson BTC yatırımı yapmıştı.

Ünlü isim, “Bitcoin’i ilk duyduğumda, rapçilerin ve sporcuların neden dahil olduğunu anlamadım.” diyor. Ancak Winklevoss kardeşler onu ikna etmiş görünüyor.

La La, Bitcoin’e “yeni altın” diyor ve onun 200.000 $’a ulaşmasını bekliyor

Ünlü, Fortune’a Bitcoin’in gelecekte popüler bir para birimi olacağına inandığını, BTC’nin USD’yi devralacağını ve bunun yeni altın olduğunu söyledi.

Gelecekte dünyanın en büyük kriptosunun 150.000 $ veya hatta 200.000 $ fiyat seviyesine ve hatta muhtemelen diğer “hayal edilemeyen” yükseklere ulaşmasını bekliyor. Bu noktada şu vurguyu yapıyor:

“150.000 ila 200.000 $ arasında bir şey duyuyorum. Neler olduğunu gözlerimizin önünde görüyorum, böylece kesinlikle oraya gidebilir.”

Ancak, Bitcoin’in son birkaç yılda yüksek volatilite gösterdiğini kabul ediyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin