Wu-Tang Clan grubunun ODB Coin’i ön satışa çıkıyor
Wu-Tang Clan grubunun ODB Coin’i ön satışa çıkıyor

Ünlü hip hop grubu Wu-Tang Clan, kripto para çıkarıyor: ODB Coin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yılın başlarında, vefat eden rapçi ve eski Wu-Tang Clan üyesi Ol ‘Dirty Bastard’ın oğlu, geç babasının şerefine bir kripto para bırakacağını açıkladı. ODB Coin olarak adlandırılan kripto para birimi, yakında ön satışa çıkacak.

Wu-Tang Clan grubunun ODB Coin’i ön satışa çıkıyor

Dirty Bastard’ın oğlu, gerçek adı Barson Jones olan Young Dirty, ODB Coin’i halka sunmaya başlayacak. “Hip-hop’un ilk kripto para birimi” olarak belirlenen ODB Coin, TAO ağında geliştiriliyor. TAO, Blockchain teknolojisini kullanarak müzik endüstrisinde gerçek sorunlara gerçek çözümler sunan bir Blockchain firması.

ODM Coin’in, AltMarket üzerinden halka açık satışları, bu haftaki satış öncesi aşamada, 1 Aralık’ta resmen başlıyor. Kripto paranın uzun süre sonra piyasaya sürülmesinin nedenini, Young Dirty, kendisi ve ekibinin, SEC’ten ve onun düzenlemelerinen uzak durmak olduğunu söylüyor.

Özellikle hip hop sanatçıları geç olarak kripto para birimleriyle ilgilendiler

SEC, token yasalarına göre bir tokeni menkul kıymet olarak gördüğü taktirde ODB Coin gibi token satışlarında giderek daha fazla sorun çıkarıyor. AltMarket CEO’su Bryce Weiner, ODB Coin’in “emtiaya bir T-shirt gibi mal olduğunu” belirtiyor. Young Dirty, konuya yönelik şunları söylüyor:

Hayranlarla bağlantı kurmak ve onları ilgileri için ödüllendirmek bu yöntemle çok kolay. Baba’yı daha da gururlandıracak daha fazla müzik sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Özellikle hip hop sanatçıları geç olarak kripto para birimleriyle ilgilendiler. Rapper Eminem, son zamanlardaki Kamikaze albümünde Bitcoin’e atıfta bulunan şarkı sözleri sunarken, rapçi Soulja Boy ise piyasadaki en iyi kripto para ile aynı adı taşıyan bir parçada Bitcoin hakkında bir şarkı oluşturdu.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin