Ünlü girişimci bu meme coin'e dikkat çekti! İşte nedeni
Ünlü girişimci bu meme coin'e dikkat çekti! İşte nedeni

Ünlü girişimci bu meme coin’e dikkat çekti! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gokhshtein, tüm meme coin fonlarını Shiba Inu’ya yatırmayı diledi. Bu, bir kripto para girişimcisi ve Gokhshtein Media’nın kurucusu olan David Gokhshtein meme coinlerie yatırılar tüm fonların Shiba Inu’ya yatırılması gerektiğini söyledi.

Önde gelen kripto para girişimcisi,

“Meme coinler söz konusu olduğunda, SHIB’de yer almalıydım.”

Gokshtein kripto para topluluğunda kullanılan ve bir yatırımcının tüm fonlarını belirli bir varlığa yatırmaya karar verdiğini gösteren bir ifade kullandı. Bu durumda Gokhshtein, diğer meme tokenlerine yatırdığı tüm fonları Shiba Inu’ya yatırmanın doğru olacağını dile getirdi.

Shiba Inu projesi devrede

Diğer meme tokenlerine kıyasla neden Shiba Inu’ya daha fazla odaklanacağına dair herhangi sebep sunmadı. SHIB ekosisteminde meydana gelen son gelişmeler Gokhshtein’in yorumunu destekleyen bir faktör olabilir.

Shiba Inu son zamanlarda ilgi odağı oldu. Meme coin’in geliştirilmesinin arkasındaki ekip, projeyi bir meme coin olmaktan muazzam fayda sağlayan dijital bir paraya dönüştürmek için durmaksızın çalıştı.

Elde edilen verilere göre Shiba Inu, Shiba Eternity adlı çok beklenen kazan-kazan (P2E) oyununu başlattı. Android mobil mağazasında bir haftadan kısa bir sürede kaydedilen 10.000’den fazla indirme ile oyun oldukça fazla ilgi gördü. Daha fazla insanın oyunu oynamasını sağlamak için Shiba Inu, daha fazla insanın oyuna aşina olması için bir rehber yayınlayacağını açıkladı. Shiba Eternity’nin yanı sıra ekip, diğer projelerin yanı sıra bir Layer-2 ağı olan stablecoin üzerinde de çalışıyor; Böylece Shiba Inu, en iyi kripto paralardan biri olarak yer alıyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin