sorare
Ünlü futbolcu, spor endüstrisinde blokzincir kullanan Sorare’ye önemli bir yatırım yaptı

Ünlü futbolcu, spor endüstrisinde blokzincir kullanan Sorare’ye önemli bir yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İspanyol futbolcu ve FC Barcelona savunma oyuncusu Gerard Pique, Fransa merkezli küresel fantezi futbol oyunu Sorare ‘ye yatırım yaptı. Yatırımına ek olarak firmanın stratejik danışma kuruluna da katıldı. Pique, Cassius aile fonu aracılığıyla 3,5 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Sorare duyuruyu yaptı ve Pique’nin şirketin dünyanın en iyi 20 futbol ligiyle iş birliği yapmasına yardımcı olacağını söyledi. İspanyol futbolcunun yatırımı ile şirket, küresel varlığını genişletmek için çaba harcıyor.

En iyi spor organizasyonlarından diğer fırsatları getirme konusunda anlaşma

Sorare İcra Kurulu Başkanı Nicolas Julia, Gerald’ın etkisiyle şirketin dünyanın diğer üst düzey spor kuruluşlarıyla önemli anlaşmalar yapacağını söyledi.

Platform, geçtiğimiz aylarda Paris Saint-German, Inter, Bayern Münih ve Real Madrid’in beğenilerini projesine çekti. Ve son zamanlarda, genişleme hedeflerinde kullanmak üzere  yaklaşık 8 milyon dolar topladı.

Sorare’ye yatırım yapma nedeniyle ilgili sorulara yanıt olarak Pique, çocukluğundan beri her zaman bir futbol kartı aşığı olduğunu söyledi.

Ayrıca futbol dünyasının şu anki inovasyon seviyesinin ötesine geçme zamanının geldiğini de sözlerine ekledi.

Oyunda blockchain teknolojisi

Ethereum blok zinciri teknolojisi, Sorare’nin teknolojisinin ön saflarında yer alır. Şirket bunu, gerçek parayla takas edilebilen veya bir fantezi futbol takımı oluşturmak için kullanılabilen sınırlı sayıda dijital oyuncu kartı oluşturmak için kullanıyor.

Son aylarda, blockchain teknolojisi spor endüstrisinde çok daha fazla benimsendi. En büyük futbol kulüplerinin artık taraftar tokenleri var ve FC Barcelona bu yılın başlarında blockchain platformu Chiliz (CHZ) ile işbirliği içinde tokenini piyasaya sürdü.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin