Robert Lewandowski Bitcoin'e yatırım yaptı mı?
Robert Lewandowski Bitcoin'e yatırım yaptı mı?

Ünlü futbolcu Bitcoin’e yatırım yaptı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robert Lewandowski’nin kripto para birimine, özellikle de Bitcoin’e yatırım yaptığına dair internette dolaşan söylentiler var. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını kontrol etmeye karar verdik.

Robert Lewandowski, Bundesliga futbol kulübü Bayern Münih’in forvet pozisyonunda oynayan dünyaca ünlü Polonyalı futbolcudur. Polonya milli takımının kaptanıdır ve pozisyonu, tekniği ve bitirişiyle tanınır. Uluslararası alanda en iyi forvet oyuncularından biri olarak dünyaca ünlü ve Bundesliga tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Futbol kariyerinin yanı sıra, eşiyle birlikte bir risk kapitalistidir ve çok sayıda yeni kurulan işletmeye yatırım yapmıştır.

Robert ve Anna Lewandowski’nin Yatırımları

Robert ve Anna Lewandowski’nin sektörler arasında oldukça etkileyici bir yatırım listesi var. İşte önemli yatırımlarından bazıları:

Robert Lewandsowski, internet girişimlerini destekleyen Protos Venture Capital fonunun ortağıdır. Başlangıçta eski yöneticisi Cezary Kucharski ile yatırım yaptı.

2016’da Robert Lewandowski, New Less isimli ikinci el kıyafet alıp satabileceğiniz uygulama ile Almanya pazarına girdi ve daha sonra Polonya’ya girdi.

2017’de Anna ve Robert Lewandowski, Stor9 ajansını kurdu. Ajans, pazarlama ve halkla ilişkiler konusunda uzmanlaşmıştır. Daha sonra Zgoda FC futbol mağazasının hisselerini satın aldı.

Polonyalı futbol yıldızı emlakla ilgileniyor. Birkaç lüks dairesi var ve Swinoujscie’de bulunan Apartpark dairelerine yatırım yaptı.

Robert Lewandowski Bitcoin’e Yatırım Yaptı mı?

Robert Lewandowski’nin kripto para birimine, özellikle de Bitcoin’e yatırım yaptığına dair internette dolaşan söylentiler var. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını kontrol etmeye karar verdik ve Robert Lewandowski ile Bitcoin arasında hiçbir bağlantı bulamadık. Birçok küçük işletmeye ilgi duyan bir risk kapitalisti olduğunu biliyoruz, ancak yatırımlarının hiçbiri kripto para birimi içermiyor. Bu söylentilerin yanlış olduğunu onaylıyoruz.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin