Dünyanın ilk fiziksel kripto para bankası ilk şubesini açtı
Dünyanın ilk fiziksel kripto para bankası ilk şubesini açtı

Ünlü finans yazarından yatırımcılara Bitcoin ve dolar tavsiyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler ekonomi yazarı Robert Kiyosaki, ABD doları ve Bitcoin ile ilgili yorumlarda bulundu. Kitapları milyonlarca kişiye ulaşan Kiyosaki, Fed’in teşvik paketine ilişkin beklentilerinden de söz etti.

Kiyosaki: “Dolar ölüyor: Bitcoin alın!”

Ünlü yazar ABD hükümetinin küçük işletme sahiplerine dağıtmak üzere olduğu milyarlarca doların dünya ekonomisine etkileriyle ilgili şöyle konuştu:

Doların ölümü… İnsanlar para için umutsuz. Çok üzücü. Eğer hükümet size bedava para veriyorsa onu akıllıca harcayın. Tasarruf etmeyin. Altın, gümüş ve Bitcoin satın alın. Dolar ölüyor.

Bu, Kiyosaki’nin Bitcoin ile ilgili ilk yorumu değil. Ağustos 2018’de ABD dolarının bir aldatmaca olduğunu söyleyen Kiyosaki, altın, gümüş ve kripto para birimilerinin yakında doları ezeceğini söylemişti.

ABD doları gitti… 2000 yılında bir para birimi vardı, ABD doları. Buna dünyanın rezerv para birimi deniyordu… Ve sonra Bitcoin ile kripto para birimleri geldi.

“Zenginler için sosyalizm”

ABD hükümetinin koronavirüs pandemisinden etkilenen küçük işletmelere 350 milyar dolar vadeden Paycheck Koruma Programı’na (PPP) yanıt veren yazar, şu sözleri kullandı:

Küçük işletme girişimcileri, çalışanlar için ücretsiz bordro teklif ettiler. Misal, 8 hafta için şirket bordrosu toplam 1 milyon dolar ise, bankalar 1 milyon dolar kredi verecektir. Geri ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Girişimciler tekrar kazanıyor. Zenginler için sosyalizm.

news.bitcoin

Teknik göstergeler üç kripto para için yükseliş sinyali verdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin