Fiyatın seyrini belirleyebilir: Bitcoin arzının likiditesi azalıyor! Anlamı ne?
Fiyatın seyrini belirleyebilir: Bitcoin arzının likiditesi azalıyor! Anlamı ne?

Ünlü CEO’dan çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ARK Investment Management CEO’su Catherine Wood, Cboe’nun “Exchange Perspectives” isimli web seminerinde konuşurken Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu.

Bitcoin daha da yükselecek

Wood, Bitcoin’in şu anda yaklaşık bir trilyon dolar olan piyasa değerinin gelecekte çok daha yüksek olacağına inanıyor:

“Sınırlı arzla ilgili tüm potansiyel talebi toplarsak, uzun vadede inanılmaz rakamlar elde ederiz. Daha yeni başladık. Bir trilyon dolar BTC’nin ulaşacağı değere göre küçük kalacak.”

Ayrıca Wood, Square ve Tesla gibi halka açık şirketler tarafından bir hazine rezerv varlığı olarak Bitcoin’in artan kullanımından bahsetti:

“Bence son zamanlarda en şaşırtıcı gelişme şirketlerin artık nakitlerini Bitcoin ile çeşitlendirmesi. Square’in bunu yaptığını gördük, Tesla bunu yapıyor… MicroStrategy artık işini bunun etrafında tanımlıyor.”

Bitcoin’i Wood için çok çekici bir varlık sınıfı yapan şeylerden biri, diğer varlık sınıflarıyla olan düşük korelasyonudur. Wood bu noktada şu yorumları yapıyor:

“Getirilerin diğer varlık sınıflarıyla korelasyonu son derece düşük. Aslında, analizimize göre en yüksek korelasyon gayrimenkul ile ve 0,34 seviyesinde.”

Wood, kurumsal yatırımcıların portföylerinin ne kadarını Bitcoin’e ayırmaları gerektiğinden de bahsetti:

“ARK-invest web sitemizde bu şeye kurumsal katılım hakkında bir araştırma yaptık. Kurumlar, volatiliteyi en aza indirmek veya diğer uçta Sharpe oranını maksimize etmek istediklerinde bu tür bir analiz kullanırlarsa, muhtemelen Bitcoin’e bütçelerinin %2,5 ila 6,5’i arasında bir şey koymalıdırlar.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin